ceza beatcoin

Ceza’dan Beatcoin!

Aygün Akdağ

Usta rap sanatçısı Bilgin Özçalkan, nam-ı diğer CezaBeatcoin” adlı teklisini yayınladı.

ceza

Parçanın sözleri Ceza‘ya ait olan şarkının müzik kısmını Rokabet’a ait. Klibin yönetmen koltuğunda ise Ali Demirel oturuyor. Şarkı, YouTube’da ilk 10 dakikada yaklaşık 100,000 kişi tarafından dinlendi.

Video klip şeklinde tüm dijital platformlarda dün gece yayınlanan parçada dikkat çeken en önemli nokta; kullanılan beat’in Norm Ender‘in çalıntı çıkan beatine benzetilmesi oldu.


Şunun ağzına bez , benim altıma böyle bir beatcoin İşte burada pin point, ekmek arası üç boyut Bura sıcak ise git soyun, bırakın bu zor oyun Bu oyunda ne bıçak, ne silah , kredi kart , bodyguard ,barikat yok , herkes tek. Panik yok canikom, bu post makinası değil , nakiti vakiti yerine koy hadi. Eritir ateşim demiri çeliği Ve gerisin geri giden kim olur ise biletini kesin Bir bakıma gel , bir bakıma al kendini Bu takıma gir , bu akıma dal Bu nasıl bir bal, bu bala bir ban ve tadına bak Kovanın etrafında katil arılar var ama Bir çoğu gömmüş yokmuş adap Bir sürü konuda bulamıyorum muhatap Taşmıyor bardak , patlıyor maytap Yan bir bakışla da geriliyor asap. Son vitesteyken hürmet, olay hep son viteste sürmek Benzinin bitti oldun örnek, zaten av mevsimi alayı ördek. Test değildiki bu geldi direkman Besbelli bu düzen götürmek ,sen iki atım ötede dur ve tırrek lan Trap değil bu iki r ile Trrap Besteymiş, hastaymış napiyim, en kralı bu Su yolunda kırılan bi testiymiş, eskiymiş, umrumda değil Uykum yok hiç , geçmez vakit, önce bir haket Parladı yakıt eyvah hadi kaçın Etrafımda dönen akbabalara inat yürüdüğüm yoldan Eyy (nakarat) Gelsem gece sessiz başlatsam oyunu kim oynar ( Yaklaş – Yaklaş ) Kanadın yok, paraşüt yok , becerin yok lan in ordan ( İn ordan – in ordan ) ( Sakin – Sakin ) Ateşi yakın hadi , aleve verin her yeri, Ben derinden gelen o deli Bitmez enerjim var sanki bir helikopterim Yazılan çok ama mana yok, konuşamayan atıyor nara. ( yeah – yeah )!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam