Can Ozan.

Karma Tavsiyesi: Yeni Şehir Ozanı Can Ozan

Ayşe Aslıhan

90’larda post-modernize tepki olarak doğan, 12 yaşında School of Rock filmi sayesinde gitarla tanışıp müziğe karışan, “üçüncü yeni” veya “alternatif müzik” adını verdiğimiz akımın üyelerinden, yetenekleriyle günden güne daha çok duyacağımız bir isim: Can Ozan.

Can Ozan.Thom Yorke, Flume, Kaan Tangöze, Chainsmokers, Lamb of God, Bob Dylan, Leonard Cohen, Chet Faker, Teoman, Eminem, Max Martin, Skrillex gibi isimlerden etkilendiğini söyleyen Ozan, hemen hepsinin bütün şarkılarını dinlemiş. Müziğin her kıvrımını ezberlemeyi değil hissetmeyi seçmiş sanatçı, çocukluğundan gelen gitar aşkından da hiç vazgeçmemiş.

Sesinin duruluğu ile de hemen herkesin kulağına ve kalbine hitap eden Can Ozan’ın  Delirmiyorsan Tebrikler, Derleme ve Canozan  isimli birbirinden güzel 3 albümü var. Ayrıca Sedef Sebüktekin, Deniz Tekin ve şimdilerde çok dinlenen Öyle Kolay Aşık Olmam şarkısında da O’na eşlik eden Damla Eker ile de çalışmaları mevcut. 

 

Sahnede gördüğünüz an içinizin huzurla dolacağı, müziğin üzerine çok yakıştığı, sevmemeye sebep bulamadığınız, şarkılarının her birini hiç ayırmadan dinleyeceğiniz yeni şehir ozanı Can Ozan, dileriz ki hayat yolunda izine çok rastlayacağımız bir ses olmaya devam eder..

 

Ayrıca Can Ozan, Karma Türkiye’de, 16 Ekim saat 22.00’de , Pişman İnsanlar Cemiyeti’nin de canlı yayın konuğu.
Keyifli dinlemeler!

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=R5tslR-w7Fg

 

 

 

 

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam