Animasyon 2019

2019’da Bizi Bekleyen En İyi Animasyonlar

gamzeerinc

Her ne yaşta olursak olalım, animasyon filmleri zevkle ve keyifle izlediğimiz bir tür. 2019 yılında vizyona girecek olan ve sabırsızlıkla beklediğimiz filmleri sizin için listeledik!

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3:Gizli Dünya
Ejderha Aşkına!

Ejderhani Nasil Egiritsin3

Muhteşem bir dostluğun hikayesi, serinin son filmiyle 24 Ocak 2019‘da tamamlanıyor. Dünyanın kaderini değiştiren  “Hıçkıdık” (Hiccup) ve “Dişsiz”in (Toothless) muhteşem maceralarının sonuncusu 2019 yılının ilk animasyonu. Viking ütopyasınının yaratıcıları olan iki can dost, yine heyecan dolu bir maceraya atılıyorlar. “Işığın Öfkesi” ise son filmde merakla beklenen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Toy Story 4 /Oyuncak Hikayesi 4

TOY STORY

 

Disney ve Pixar ortaklığıyla gerçekleştirilen proje ilk duyrulduğunda seriyi sevenler oldukça sevinmişti. Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmayan “Oyuncak Hikayesi 4”, 21 Haziran 2019’da Amerika’da vizyona girecek. Film animasyon tarihinin en iddialı yapımlarından…

Frozen 2 /Karlar Ülkesi 2

Disney’in filmi Frozen, 2013 yılında vizyona girdiği Kasım ayında büyük başarı kazanmıştı. Frozen’ın devamı beş yıl sonra 27 Kasım’da vizyona girecek. Hazırlık çalışmaları devam eden filmin ilki tüm zamanların en çok gişe hasılatı yapan animasyonları sıralamasında Finding Nemo’yu geride bırakarak beşinci sıraya yerleşmişti. 2014 Akademi Ödülleri’nde “En iyi Animasyon Filmi” ve “En İyi Şarkı” dallarında da ödül amıştı. Fragmanı olmayınca biz de ödüllü şarkıyı şöyle bir hatırlayalım. Hani şu her yerde duyduğumuz!

The Lego Movie 2: The Second Part

lego movie 2

Lego animasyon filmlerinin yeni halkası Lego Movie:2, 8 Şubat 2019’da vizyona girecek. Tüm zamanların en iyimser karakteri Emmet Brickowski ve arkadaşları uzaydan gelen bir istilacıyla mücadelelerini izleyeceğimiz filmin sevenleri de sevmeyenleri de ikiye ayrılmış durumda. Ancak dünya genelindeki başarı azımsanacak gibi değil…

 

 

Shrek 5

Sadece vizyon tarihi açıklanan filmde bu kez bizi neler bekliyor bilmiyoruz ancak 2001’de başlayan başlayan maceranın dördüncü halkası merakla beklenen filmler arasında…

2010 yılında vizyona giren Shrek Forever After’ın fragmanını hatırlayalım:

The Secret Life of Pets 2 / Evcil Hayvanların Gizli Yasami 2

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı’nın sevimli kahramanlarıyla iki yıl önce tanıştık! Max, Duke, Snowball ve diğer bütün evcil hayvanları çok sevmiştik. Film 7 Haziran 2019’da dünyayla aynı anda ülkemizde de vizyona girecek. Serinin ikinci filmine dair henüz yayınlanmış bir teaser fragman bile yok malesef bu yüzden ilk filmin dublajlı fragmanına göz atalım..

 

Angry Birds 2

angry birds

 

 

 

En yüksek gişe yapan oyun uyarlamalarından Angry Birds, 6 Eylül 2019’da Amerika’da vizyona girecek, şu anki Türkiye vizyon tarihi ise 20 Eylül 2019. Red, Chuck ve Bomba’nın bu kez nasıl bir macera peşinde koşacaklarını merakla bekliyoruz. Yönetmen ve senaristin değiştiği serinin ikinci filmi 2019’un en çok beklenen animasyonları arasında.

 

 

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam