destroyer

Destroyer Fragmanı Yayınlandı!

gamzeerinc
Nicole Kidman’ı Hiç Böyle Görmediniz!

Toronto Film Festivali’ndeki gösteriminden sonra bir hayli konuşulan “Destroyer” filminin fragmanı yayınlandı. Nicole Kidman’ın şimdiye kadar yer aldığı filmlerin ötesine geçecek bir tür ve gerilim dolu bir film bizi bekliyor:

Destroyer Hakkında

Filmin yönetmeni Karyn Kusama 2000 yılında çektiği ve senaryosunu yazdığı”Girlfight” filmiyle Sundance ve Cannes Film Festiva’linde bir çok ödül kazanmıştı. Bir çok tv dizisi ve ve film çeken yönetmene bu filmde The Invitation’da birlikte çalıştığı Phil Hay ve Matt Manfred eşlik ediyor. Destroyer filminde Nicole Kidman’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda;Tatiana Maslany, Toby Kebbell, Sebastian Stan gibi isimler var. Gerilim türünde olan filmin Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmadı ancak 25 Aralık’ta Amerika’da vizyona girecek . Filmde Kidman’ın canlandırdığı Erin Bell adlı dedektif; geçmişte kalan gizli bir dosya için farklı insanlarla bağlantıya geçer. Bu durum aslında kendiyle ve karanlık geçmişiyle yüzleşebilmesi için tek yoldur ancak pek de kolay olmayacaktır.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam