europ

HBO, Euphoria Dizisinin 3. sezonunu onayladı!

Cansu Özer

HBO Max’ın en popüler yapımlarından biri o… İlk sezonu 2019’da yayımlanan gençlik ve drama dizisi Euphoria’dan haber var! Geçen ay yeni sezonunun yayımlanması ile iki yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşmuştu. HBO’dan dizinin hayranlarına sevindirici bir haber geldi.

euphoria

Spider-Man serisi, Dune ve The Greatest Showman gibi yapımlardan tanıdığımız Zendaya’nın başrolünde yer aldığı Euphoria, gelen haberlere göre üçüncü sezon onayı aldı. HBO yöneticisi Francesca Orsi açıklamasında, “Euphoria, tüm oyuncu kadrosu ile ikinci sezonda seviyesini zirveye taşıdı. Bu yetenekli ekiple çalıştığımız ve üçüncü sezonda da onlarla çalışmaya devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız” diye bahsetti.

Euphoria Hakkında!

Yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell’in oturduğu Euphoria’da 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor. Zendaya’nın hayat verdiği Rue’nun hikayesinde kimlik arayışı, travma, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve arkadaşlık gibi yaşam temaları yer alıyor.  Zendaya’ya Hunter Schafer, Nika King ve pek çok isim eşlik ediyor.

Yapım Ron Leshem ve Daphna Levin’in aynı adlı İsrail mini dizisinden uyarlanmakta.

Zendaya’ya Emmy ödülünü de getiren dizi izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Merakla beklenen 2. sezonunun ardından gözler 3. sezon haberine dikilmişti. Açıkçası HBO şaşırtmadı ve bu popüler gençlik hikayesi için devam kararı verdi.

HBO Max önümüzdeki günlerde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak. Platformda pek çok popüler yapım yer alıyor. Henüz net bir tarih açıklanmadı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam