the old guard

Yeni Netflix Orijinal Filmi: The Old Guard

Ayşe Aslıhan

Netflix orijinal filmi The Old Guard, 10 Temmuz 2020 Cuma tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayında olacak!

Netflix orijinal yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. The Old Guard, 10 Temmuz 2020’de tüm dünyayla aynı anda yayında olacak.

Greg Rucka ve Leanardo Fernandez’in çok sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan filmin yönetmeni Gina Prince-Bythewood. Senaristi ise yine hikaye sahibi Greg Rucka!

Film; David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Charlize Theron, AJ Dix, Beth Kono ve Marc Evans yapımcılığında. Aynı zamanda zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Filmde Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler yer alıyor.

The Old Guard ne anlatıyor?

Charlize Theron’un baş rol oyuncusu olduğu filmde, Andy isimli bir savaşçı önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, sebebini bilmedikleri bir ölümsüzlüğe sahip! Yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi veren ekip, acil bir görev için çağrıldığında bir anda ifşa oluyor… Ekip, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalıyor. Andy ve gruba yeni katılan Nile isimli asker, grubu içinde olduğu tehlikeden kurtarmanın mücadelesini verecek.

Greg Rucka’nın çok sevilen çizgi romandan uyarlanan The Old Guard, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur ve aksiyon dolu bir öyküye sahiplik ediyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam