hakan muhafiz

Hakan Muhafız’ın 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Suna Simge Çakmak

Netflix dizi ve film platformunun ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız‘ın dördüncü ve final fragmanı yayında! Fragmanı yayınlanan dizi 9 Temmuz tarihinde izleyenleri ile buluşacak.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Yalabık gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Hakan: Muhafız’ın son sezonu için geri sayım başladı. Netflix’te 9 Temmuz’da yayınlanacak olan yeni sezonun konusu heyecan uyandırıyor!

“Ölümsüz intikam ateşiyle şehri yakmış ve İstanbul’un neredeyse tamamı, ölümsüzlerin karanlığına teslim olmuştur. Muhafız hariç… Kahramanımız şimdi hem insanlığın, hem de Muhafızlar ve Ölümsüzlerin tarihini değiştirmek zorundadır. Artık herkesin kaderinin kendisine bağlı olduğunu bilir. Bu kez başarmaktan başka şansı yoktur…

Zeynep artık, Hakan ile karşı karşıya!

Bu sezonda kahramanlarımızın dünyası pek çok açıdan tersine dönüyor. Baştan beri Muhafız’ın yanında olan Zeynep, artık karşısına geçiyor. Öte yandan Hakan, amaçlarını gerçekleştirmek uğruna düşman saflardan destek almak ve bir Ölümsüzü uyandırmak zorunda kalıyor… Hakan, geçmişin karanlığını aydınlattığında ise taraflar arasındaki dengeler tamamen değişiyor.

Tarihte iyiyle kötünün savaşında tüm hesaplar ödenirken, Hakan hem geçmişte hem de günümüzde son yüzleşmesini Faysal ile yaşıyor…

İşte çok beklenen 4. ve son sezon fragmanı!

Hazar Ergüçlü (Zeynep) kimdir?

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. Kasım 2017’de başlayan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırdı. İlk sezonu Aralık 2018’de yayımlanan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizinin ilk üç sezonunda Zeynep karakterini canlandırdı.Derviş Zaim’in yönettiği “Gölgeler ve Suretler” adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğunu kanıtladı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam