son şaka

Son Şaka Filminin İlk Teaser’ı Yayınlandı

Aygün Akdağ

Komedi-macera türündeki filmde, radyoda yaptığı telefon şakaları ile tanınan ünlü radyocu Serdar’ın sevgilisi olan Ayşen’e evlilik teklifi ederken başvurduğu “yüksek prodüksiyonlu” bir şakanın ardından yaşanan beklenmedik bir olayı anlatıyor bakalım nasıl bir şaka ve nasıl bir sonuç çıkacak ortaya gerçekten “Son Şaka” olacak mı?

Two Yapım imzası taşıyan filmin senaristliğini Fatih Mutlu, yönetmenliğini ise M. Erkam Bülbül üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Serdar Gökalp, Ege Kökenli, Gökay Müftüoğlu, Perihan Ünlücan, Kemal Başar, Özer Arslan, Bülent Alkış, Hikmet Körmükçü, Osman Doğan yer alıyor.

Serdar Gökalp, Türk radyo programcısı ve komedyen. 2005 yılından Nisan 2018’e kadar Best FM’de Serdar Yayında isimli radyo programını yapmıştır. 9 Nisan 2018 den itibaren Alem Fm de hafta içi her gün 16:00-18:00 Serdar trafikte ve 22:00-01:00 Serdar yayında programını yapmaktadır.

Telefon şakası yapmak kendisinden önce de olmasına rağmen bu şakaları radyoya taşıyan ilk kişidir. Serdar Gökalp ilk yayınını henüz on sekiz yaşındayken televizyonda bir müzik programında yapmıştır. Kariyerinde farklı alanlara da yer vermiştir. Bir dizide yardımcı yapımcılık ve mizah dergisi yazarlığı bunlardan birkaçıdır. Uzun yıllar radyoda gece program yapmıştır. Araştırmalara göre 11:35-16:25 Türkiye’de en çok radyo dinlenen saat aralığıdır. Hem buna dayanarak hem de gece radyo dinleyen kitlenin kendini tanımış olmasından dolayı programı gündüz saatine alındı. Şimdi ise sinema sektöründe Son Şaka filmi ile karşımızda…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam