Gripin

Gripin Yeniden Yorumladı: “Nilüfer” Yayında!

Ayşe Aslıhan

Son olarak Ezginin Günlüğü ile 40 Yıllık Şarkılar albümünde dinlediğimiz başarılı ve popüler müzik grubu Gripin, bugünlerde yeni bir yorumla dinleyici karşısına çıkıyor: “Nilüfer” tüm dijital platformlarda yayında!

Bugüne kadar yayınladığı tüm çalışmalarıyla büyük beğeni alan, Türk müziğinin en sevilen ve en başarılı pop-rock gruplarından Gripin yeni bir yorumlama ile karşımızda. En son, TRT1 kanalında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı’na özel bir kaydını paylaşan grup, yeniden yorumladıkları “Nilüfer” ile müzik listelerimize hızlı bir giriş yapıyor.

Türkiye’nin sevilen ve en başarılı pop-rock gruplarından Gripin, yeni bir yorumlama ile karşımızda. En son, TRT1 kanalında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı’na özel bir kaydını paylaşan grup, yeniden yorumladıkları “Nilüfer” ile müzik listelerimize hızlı bir giriş yapıyor.

Sözleri Murathan Mungan, müziği Sunay Özgür imzalı, Müslüm Gürses‘den tanıdığımız unutulmaz eser “Nilüfer”i yeniden yorumlayan grup oldukça heyecanlı. Resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda, şöyle bir not düşülmüş:

“Zamanın eli hepimize değiyor istesek de istemesek de..
Ve bir yılda ‘Çoktan değişti her şey’.. Sizi başka yerlere, başka zamanlara götürmek için sevdiğimiz şarkılar serisinin ilkini, ‘Nilüfer’i ‘Müslüm Baba’yı da anarak sizinle paylaşıyoruz.. #Nilüfer şimdi tüm dijital platformlarda yayında!”

Zamanın eli değdi bize
Çoktan değişti her şey
Aynı değiliz ikimiz de
Zaaflarına bir gece
Hatalarına bir nilüfer
Sevgisizliğine bir kalp verdim
Artık geri ver
Geri veremezsin aldıklarını
Artık geri ver
Geri verilmez hiçbir yanılgı
Yokluğuma emanet et
Sende benden kalanları
Her şeyi al
Bana beni geri ver
Bir şansım olsun
Başka yer, başka zaman
Sensiz ömrüm olsun
Her şeyi al bir şansım olsun
Başka yer, başka zaman
Sensiz ömrüm olsun
(Her şeyi al)

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam