mikrofon

Pi Cemiyeti: 01 Şubat Affet Parti’de Neler Oldu?

Ayşe Aslıhan

Karma Türkiye‘nin fenomen radyo programı Pişman İnsanlar Cemiyeti, artık geleneksel hale gelen ve 3 senedir var olan Affet Parti‘de eğlenmeye doymuyor. 1 Şubat 2020 tarihinde yeniden Kadıköy Sahne’de gerçekleşen partide, eğlenceli görüntüler çıkmaya da devam ediyor.

Karma Türkiye‘nin 3 senedir dijital ve profesyonel olarak ilerleyen ve binlerce dinleyiciye sahip radyo programı Pişman İnsanlar Cemiyeti, Reha Özcan‘ın sunumuyla günden güne büyümeye ve herkese hitap etmeye devam ediyor. #picemiyeti etiketiyle her perşembe yayın saatinde Twitter’da Trend Topic listesinde bir numaraya yükselen programın partilerinde ise dinleyicilerin buluşması sağlanıyor.

Ben Reha‘nın DJ setinde olduğu Affet Parti’ye bu kez de konuk sanatçı olarak Çağan Şengül ve Yasir Miy eşlik etti.

İlk partisini 14 Şubat 2017’de Kadıköy Sahne’de TEGV yararına yapan #picemiyeti, 26 Temmuz 2019’da tekrar Kadıköy Sahne‘ye dönüş yaptı. 26 Temmuz’da Emir Can İğrek ile sahne alan Pişman İnsanlar Cemiyeti, 19 Ekim 2019’da Melek Mosso ile coşmaya devam etti.

Pişman İnsanlar Cemiyeti; İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde sıra dışı partiler ve buluşmalar düzenliyor.
Affet Partilerden geriye mutlu anlar ve muhteşem görüntüler kalıyor…

Pişman İnsanlar Cemiyeti: Affet Parti 1 Şubat’ta neler yaşandı?

Ve Cemiyetli gözünden partinin şimdilik kısa özeti olacak nitelikte bir video da yayınlandı.
Sonunu bilmediğimiz bir gecede, bir dahaki partide görüşmek üzere!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam