Jabbar Sessizliğini Bozdu: Kaç Gündür Yayında!

Mısra Gündem

Jabbar ‘ın “Kaç Gündür” isimli teklisi tüm dijital platformlarda yayında! Nadasının ilk meyvesini bu parçasıyla alan sanatçı, arada bir de olsa sessizliğin getirilerinin güzel olacağını bizlere göstermiş oldu.

Jabbar en son “Küçük kardeşim” isimli teklisiyle gündeme gelmişti. Çok sevilen şarkının ardından yeni bir tekliyle listelere girdi.

Dinleyicilerin Kaç Gündür’ü çok sevdiğini listelerde ilk sıralarda yer almasından anlıyoruz. Şarkının söz & müziği sanatçıya, mixi Mehmet Cem Ünal’a, masteringi ise Çağlar Türkmen’e ait.

Jabbar – Kaç Gündür şimdi sizlerle!

 

Şarkının sözleri ise şöyle:

Günler benziyor birbirine
Sevdiğin o şarkı
Takılmış dilime
Senin gibi olmadı
Koyamam ki yerine
Sabır kalmadı
Laf geçmez gönüle
Duysan beni
Tutsan ellerimi

Aylar silemiyor izlerini
Yarından umutsuz
Bağladın ellerimi
O gülüş o bakış
Gözleri gözlerime
Yolları hep yokuş
Kanarım sözlerine
Duysan beni
Tutsan ellerimi

Daha çok yeni
Ama bulurum kendimi
Kaç gündür görmedim
Kaç gündür görmedim
Duysan beni
Tutsan ellerimi
Kaç gündür görmedim
Kaç gündür görmedim

 

Jabbar kimdir? Ne üretir?

İzmirli sanatçı, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Filoloji Bölümü’nden mezun oldu. Sanatçı, yaşamının büyük bir bölümünü Marmaris’te geçirdi. Müzik dünyasına ilk adımını attığı sıralarda, Jabbar ismini kullanmaya başlamıştır. Gerçek ismi Mücahit Turan’dır. Grubunun dağılması ardından müzik kariyerine tek başına devam etti. Deeperise ile yaptığı Raf düeti ile ün kazanan sanatçı kariyerinin basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Bu yolculukta kendisine ilham ve başarı diliyoruz.

 

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam