mertkan erkan

Mertkan Erkan’dan Yepyeni Şarkı: Beni Al

Ayşe Aslıhan

Oyuncu ve müzisyen Mertkan Erkan, yepyeni şarkısıyla gündeme geliyor. “Beni Al” isimli şarkı, şimdi tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Geçtiğimiz günlerde Sufle ile düetiyle dikkat çeken Mertkan Erkan, yeni teklisini yayınladı. “Beni Al” isimli şarkının sözü Erkan’a ait. Ayrıca müziği de sanatçıyla beraber Sertan İpek’e ait. Mix mastering koltuğunda İlkay Şencan oturuyor. Şarkının video klibi olan lyric video ise Sertan İpek tarafından yapıldı.

Son günlerde Konteynır Brothers isimli dijital dizide Serhat Osman Karagöz ile başrolleri paylaşan Mertkan Erkan, oyunculuğuyla da göz önünde.

Erkan, özellikle Vine yıllarında adını ezberlediğimiz bir isim. Onun hakkında ekşi’de yazan bazı entry’ler, onun hakkında iyi şeyler duymamız için yetiyor ve artıyor bile!

  • “evde nasıl x gibi şarkı yaparsınız serisi yapan ve beni gülmekten yerlere yatıran tiyatrocu.”
  • “çok yetenekli bir arkadaş. ileride buralar değerlenir zaten. biraz profilinde takılıp bir gözlem yazısı yazmak için bu entryi buraya park ediyorum. tabii ki üşenmezsem.”
  • “sabahattin ali’nin pek güzel olan hey * adlı şiirini çok güzel coverlamış kişidir. sırf bu yüzden belki yıllar sonra bile hatırlanacaktır, ne güzel…”
  • “ilk çıktıklarından beri baya severek dinlediğim sufle grubu ile düet yapan şarkıcı. sözleri de birlikte yazmışlar, yolları açık olsun.”
  • on numara gönül adamıdır. amasyada bir otelde denk geldim. film çekiyorlarmış. sanki kuzenimle, arkadaşımla karşılaşmışım gibi oldum. acayip kafa adam, saygılı ve sıcak kanlı.. hem müzikte hem de oyunculukta mükemmel bir yeteneğe sahip. ileride adını çok duyacağız. hazır olun.

Son olarak, iyi ki Mertkan Erkan var!

Mertkan Erkan’dan Beni Al yayında!

Mertkan Erkan – Beni Al sözleri ise şöyle…

Beni al kendin gibi yak
Sana yangınım arşa kadar
Alevin sarsın günümü
Gündüzü al, gecelere kat
Üstelik geceler gece değil
… şehrinde kaybetmiştim kendimi
Ta ki seni görene kadar, ta ki seni görene kadar

Olanlar oldu, esirin oldum
İlacım buymuş benim
Ta ki seni görene kadar

Ruhumdan vuruldum
Sana da aşk olsun
Olmayacaksan benim

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam