the walking dead

The Walking Dead Geliyor!

Ayşe Aslıhan

Yayınlandığı ilk günden itibaren milyonlarca hayranı tarafından dünyanın birçok ülkesinde takip edilen fenomen dizi The Walking Dead, 10. sezonunun heyecanla beklenen yeni bölümüyle Amerika yayınından 1 gün sonra, bugün, yani 5 Ekim Pazartesi 21.30’da ilk kez ve sadece FX’te!

Korku, gerilim ve mücadelenin bir arada olduğu ve ekran yolculuğunda 10 yılı geride bırakan fenomen dizi, 10. sezonunun heyecanla beklenen yeni bölümüyle 5 Ekim Pazartesi günü saat 21.30’da FX ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. “The Walking Dead” 2021 yılının başında 10. sezonunun 6 yeni bölümüyle daha FX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Fenomen dizinin 10. yılının kutlandığı Ekim ayında, dizinin hayranları bu macerayı Türkiye’de ve Dünyada eş zamanlı sosyal medya paylaşımlarıyla kutluyor.

The Walking Dead”, 5 Ekim Pazartesi günü saat 21.30’da heyecanla beklenen yeni bölümüyle, Amerika yayınından 1 gün sonra Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle sadece FX ekranlarında.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor.

The Walking Dead isimli dizi, aynı adlı çizgi roman serisine dayanıyor. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu ediniyor.

Konu, yaşam mücadelesi verenler bu grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele alıyor.

The Walking Dead to end in 2022 - but will live on through spin-offs - BBC News

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam