Aamir Khan Niğdede

Ünlü Aktör Aamir Khan Film İçin Niğde’ye Geldi!

Ayşe Aslıhan

Hint sinemasının en önemli isimlerinden olan ünlü oyuncu Aamir Khan, üzerinde çalıştığı yeni filminin çekimlerinin bir kısmını tamamlamak için Niğde’ye geldi!

Yazdığı, yönettiği ve oynadığı kült filmlerle adından söz ettiren ünlü aktör Aamir Khan, Forrest Gump filminin uyarlaması olarak çektiği Laal Singh Chaddha‘nın koronavirüs salgını nedeniyle yarıda kalan çekimlerini Niğde’nin Çamardı ilçesinde bulunan Demirkazık bölgesinde tamamlamak için 3 gün önce Niğde’ye geldi.

Kentte çekim yapılacak yerleri inceleyen ünlü oyuncu, otele döndüğü sırada kendisini bekleyen çok sayıda Niğdeliyi görünce oldukça şaşırdı. Hayranlarının fotoğraf çekilme isteğini asla geri çevirmeyen Khan, bol bol selfie çekimi yaptı.

Aamir Khan gibi önemli bir sanatçının baş rolde oynadığı filmin Niğde’de çekilmesinin önemli ve kıymetli olduğunu dile getiren vali Şimşek basın mensuplarına açıklamada da bulundu.

“Bu filmin çekimi sırasında gerekli desteği göstereceğiz, her türlü yardımı yapacağız. Daha önce ilimizde ‘Mavzer’ filmi çekilmişti. İnanıyorum ki bunların devamı gelecek. Niğde, Aladağlar, Demirkazık bölgesi film çekimi açısından da marka haline gelecek. Bu filmi izleyen kitleler, bu bölgeyi görmek isteyecekler. Böylece Demirkazık bölgesi, dünyada tanınır hale gelecek” dedi.

45 gün Niğde’deler!

Film çekimlerinin Ekim ayında başlayacağını dile getiren Vali Şimşek, özellikle savaş sahneleri için Niğde’nin tercih edildiğini söyledi. Aamir Khan ile sohbetleri sırasında ünlü aktörün Niğde’yi çok beğendiğini ve çekimlerin 300 kişilik bir ekiple 45 gün süreceğini belirttiğini iletti.

Öte yandan bazı vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralına hiçe sayması, olumsuz tepkilere neden oldu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam