Atiye

Atiye’den Sürpriz Oyuncular: Selma Ergeç de Geliyor!

Suna Simge Çakmak

Netflix’in merak uyandıran dizisi Atiye 3. sezon için geçtiğimiz hafta sete çıktı! Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular da katıldı.

Emre Altuğ‘un “Gidecek Yerim Mi Var?” şarkısının video klibinde de yer alan Selma Ergeç, oyunculuğa “Böyle Mi Olacaktı?” isimli yapım ile başlamıştı. Sonrasında “Yarım Elma”, “Şöhret”, “Körfez Ateşi”, “Hırçın Kız” gibi dizilerde rol aldı. “Asi” adlı dizide Defne karakterini oynadı. Yetenekli oyuncu “Sis ve Gece” filminde Uğur Polat ile, “Ses” filminde ise Mehmet Günsur ile başrol paylaştı. Halide Edib Adıvar’ın bir romanından uyarlanmış olan “Kalp Ağrısı” isimli dizide Azize karakterini canlandırdı. Ardından dillerden uzun süre düşmeyen “Muhteşem Yüzyıl” adlı dizide de üç sezon boyunca Hatice Sultan‘ı canlandırdı.

Selma Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyici ile buluşurken çocuk oyuncu, Lara Tonka ise Atiye ve Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden’i canlandıracak. 

Netflix’in Türk dizisi ‘Atiye‘ 3. sezon için geçtiğimiz hafta sete çıktı. Dizinin kadrosuna Selma Ergeç de katıldı.

Baş rollerini Beren Saat ve Mehmet Günsur‘ün paylaştığı kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya ve 2. sezonda kadroya dahil olan Senan Kara gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Atiye‘nin 3. sezon konusu ise şöyle:

Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsur) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına girer. Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklar.

Yayınlandığı tarihten bu yana büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Atiye dizisinin 2. ve 3. sezonu merakla bekleniyor. İkinci sezonun ise Eylül ayında gelmesi bekleniyor fakat henüz bir açıklama yok.

Atiye; gizemli konusu, sıra dışı olayları ile izleyenlerini mest etmişti. Atiye ile birlikte geçmiş dönemlerden bu güne kadar gelen tarihimizi, kültürümüzü izlemiştik. Göbeklitepe’nin bilinmeyenleri, Nemrut’un sırlarını öğrenmiştik.

Bir solukta ilk sezon bitti bile… Yeni oyuncularıyla gelecek sezonlar beklenmekte!

Beren Saat Atiye GIF - BerenSaat Atiye TheGift - Discover & Share GIFs

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam