Oya Başar & Ebru Kural

Oya Başar ve Ebru Kural Sahnede!

Reha Özcan

Akıngüç Oditoryumu, 2021-2022 sanat sezonu için Oya Başar ve Ebru Kural tarafından sahnelenecek “Plastik Aşklar” oyunuyla 2 Kasım’da perdelerini açacak.

İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde, sanatseverler için 2021-2022 programı mevcut. Oya Başar ve Ebru Kural tarafından 2 Kasım saat 19.00’da sahnelenecek olan Plastik Aşklar oyunuyla yeni sezona açılan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde, 25 Kasım’da Leonce ve Lena Tiyatro oyunu var.

Plastik Aşklar konusu ne?

Plastik Aşklar, tıpkı yaşadığımız zamandaki aşklar gibi… Bu yapaylıkla dalga geçebildiniz mi?

Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadarda alaturka bir kadın… Diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın… Mayıs ayı, Hıdrellez günü, doğa uyanmaya baharı getirmeye hazırdır. Farklı geçmişlerden, farklı serüvenlerden gelen bu iki kadını izleyeceksiniz. Kendi baharlarını, karşılaştıkları bu gecede acaba neye evirecekler?

Kendinizden çok şey bulacağınız muhteşem bir kahkaha tufanına hazır olun. Bizden, bizim içimizden sımsıcak bir komedi…

Sezonun en iyi komedi oyunu olmaya aday Plastik Aşklar, seyirciye unutamayacağı dakikalar vadediyor.

Akıngüç Oditoryumu biletleri Biletino’da.

Oya Başar Kimdir?

Oya Başar, 11 Şubat 1956, İstanbul’da doğdu. Türk komedyen, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları’na giren Oya Başar, İstanbul’da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı.

Ebru Kural kimdir?

1971 Samsun doğumlu Ebru Kural İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Fakultesi bölümünden mezun olmuştur. Çocukluk döneminde profesyonel olarak bale yapan güzel oyuncu daha sonra 1979’da ilk olarak ekranların yüzü olmuştur. Levent Kırca- Oya Başar Tiyatrosu ile oyunculuk hayatına adım atan Ebru Kural, ardından televizyon programlarının klasikleri arasına girmiş olan ‘Olacak O Kadar’ kadrosunda yer aldı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde master yaptı.

Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncunun yer aldığı diğer yapımlarla da adından söz ettirmiştir. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Gençliğim Eyvah dizisiyle yeniden ekranlara gelmiştir.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam