Netflix Türkiye’nin Yeni Filmi : Aşıklar Bayramı

Mısra Gündem

Netflix Türkiye’nin yeni filmi kalbimize dokunmayı başardı! Aşıklar Bayramı isimli filmin resmi fragmanı bizimle!

Filmin konusu, oyuncu kadrosu gibi şahane. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in yer aldığı filmin fragmanı da geldi. Ayrıca karşımıza Yasemin Kay Allen ve Pınar Göktaş gibi isimleri çıkararak bizi mutlu etti.

Aşıklar Bayramı filminin yönetmenliğini sinemamızın başarılı isimlerinden, ulusal ve uluslararası alanda birçok ödül alan Özcan Alper yapıyor. Film, Kemal Varol’un Aşıklar Bayramı kitabından uyarlama bir film.

Film bir baba oğul hikayesini anlatıyor. Netflix fragmanın açıklamasında, “Tanınmış bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf’un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu hikâyesi…” ifadelerini kullandı.

“Baba dediğin zaten yarım kalmış bir kelimedir. Babalar hep yarım kalır.” ifadelerinin yer almasıyla bizi farklı noktalara götüren film, ilk fragmanı ile kalbimizde yerini aldı.

Aşıklar Bayramı filminden ilk fragman yayında!

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983’te Adana’da doğdu. Türk oyuncu ve eski mankendir. 2002 yılında Best Model of Turkey ile adını duyurdu. Ardından da Best Model of the World seçilmesiyle onu tanıdık.

Paris‘te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifinin geldiğini öğrenen Tatlıtuğ, küçüklüğünden beri sinema ve televizyona olan ilgisi olduğundan gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye’ye döndü. Okan Bayülgen’den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam