Hunililer

Bir Yiğit Özgür Efsanesi: Hunililer Sahnede!

Ayşe Aslıhan

HunililerKendine özgü tarzıyla Türkiye’nin en popüler karikatüristleri arasında yer alan Yiğit Özgür’ün sevimli delileri Hunililer, Ezel Akay yönetmenliğinde tiyatro sahnesine çıkıyor.

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nun yeni oyunu, Yiğit Özgür’ün Hunililer‘i perde açmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ezel Akay’ın oturduğu, Emre Özbay’ın yazdığı Hunililer, 32 farklı maceradan oluşan eğlenceli bir kaos, gerçeküstü bir eğlence.

Yiğit Özgür’ün Hunililer‘i akıl hastası değildir… Ezel Akay’ın anlatımıyla; akıl gitmiş ama geriye özgürlük, utanmazlık, merak, vicdan, masumiyet ve saçmalık kalmıştır.

Özgür’ün çok sevilen ve çok paylaşılan karakterlerinden uyarlanan oyunda Hunililer‘i; Bahar Kaplan, Bertan Dirikolu, Emre Kıvılcım, Güliz Gündüz, Hakan Eke, Hasan Eflatun Akay, Kerime Obenik, Merve Polat, Reşit Berker Enhoş ve Tufan Afşar canlandıracak.

İki perdelik yeni oyun Hunililer‘in prömiyeri, 12 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.30’da artısahne Mecidiyeköy’de gerçekleşecek.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam