Müsaadenizle Büyükler Vizyonda Yerini Aldı

Ayşe Aslıhan

Müsaadenizle BüyüklerAilece gidebileceğiniz ve tam da çocuklara göre olan Müsaadenizle Büyükler, vizyondaki yerini aldı.

Müsaadenizle Büyükler, çocukların sokak hayvanlarını kurtarışını ve yetişkinlerle olan ilişkisini komik bir dille anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda birçok festivalden ödülle dönen Mezarcı filminin yönetmeni Talip Karamahmutoğlu oturuyor. Senaryoda yine Talip Karamahmutoğlu ismiyle birlikte, Okay Karamahmutoğlu ismini görüyoruz. Filmin yapımcılığını ise Halit Ziya Alptekin üstleniyor.

Müsaadenizle Büyükler filminin kadrosunda Emre Altuğ, Duygu Paracıkoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Çırak, Rıza Sönmez, Eriş Akman ile çocuk yıldızlar Enes Göçmen, Efe Koçyiğit, Alperen Efe Esmer ve uluslararası ödüllü arp sanatçısı Tuana Coşkun yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Bir grup çocuk, ormanda buldukları ve sahipleri tarafından terk edilmiş köpekler için bir şeyler yapmaya karar verir. Herkesten gizli bir şekilde köpekleri beslemeye başlayan çocuklar, onlar için sıcak bir yuva yapmaya çalışır.

Çocuklar sevimli dostlarının hayatta kalması için uğraşırken, onlar için kötülük besleyen insanlar da harekete geçmiştir. Bir grup kötü niyetli insan, hayvanları yok etmeye çalışmaktadır. Çocuklar ne olursa olsun hayvanlara kötülük etmeye çalışanları durdurmak zorundadır.

Onları engellemek için bir araya gelen çocuklara, bu zorlu mücadelelerinde sitenin güvenlik müdürü Hakan da destek olur. Zorlu ve fantastik bir maceraya atılan çocuklar sevimli dostlarını kötü niyetli insanlardan koruyabilecek midir

Müsaadenizle Büyükler, toplumun sokak hayvanlarına daha duyarlı olmasını amaçlayan bir aile filmi.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam