Yes DAY

Netflix’in Eğlenceli Filmi Yes Day’den İlk Fragman

Ayşe Aslıhan

Dünyanın en güçlü içerik platformlarından biri olan Netflix, maaile izlenecek eğlence dolu yepyeni özel filmi Yes Day‘in resmi fragmanını ve afişini paylaştı.

Başrollerini Jennifer Garner ve Édgar Ramírez’in paylaştığı Yes Day, kullanıcılarının merakını giderecek yeni fragmanını paylaştı.

Kimler var?

Yönetmenliğini Miguel Arteta‘nın yaptığı, Justin Malen’in ise senaristliğini üstlendiği, Amy Krouse Rosenthal‘ın aynı adlı romanından uyarlanan Yes Day, maaile izlenecek eğlenceli bir yapım. Filmin oyuncu kadrosu ise dopdolu. Jennifer Garner, Édgar Ramírez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, H.E.R., Nat Faxon, Molly Sims, Fortune Feimster ve Arturo Castro karşımızda olacaklar.

Herkes bir Evet Günü’nü hak eder!” sloganıyla yayınlanacak filmin konusu ise oldukça eğlenceli. Çocuklarına ve iş arkadaşlarına sürekli “hayır” demek zorunda kaldıklarını hisseden Allison ve Carlos, baş roller! İkili, çocuklarının tüm isteklerini kabul edecekleri, “Evet Günü” adını verdikleri bir gün belirler. 24 saat boyunca kuralları çocuklar koyacaktır. Aile üyeleri, Los Angeles’ın altını üstüne getirdikleri bir maceraya atılacaklarından ve bu maceranın aile bağlarını hiç olmadığı kadar güçlendireceğinden hiç haberleri yoktur.

  • Yapımcılar: Lawrence Grey, Ben Everard, Daniel Rappaport, Nicole King Solaka ve Jennifer Garner
  • Yürütücü Yapımlar: Mark Moran, Miguel Arteta, Adam Marshall, Justin Malen
  • Görüntü Yönetimi: Terry Stacey
  • Prodüksiyon Tasarımı: Doug Meerdink
  • Kostüm Tasarımı: Susie Desanto
  • Kurgu: Jay Deuby
  • Beste: Mike Andrews

Yes Day, ilk resmi fragmanıyla yayında. 12 Mart’ta ise tüm dünyada.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam