Karma Türkiye

Sonuna Geldiğimizde Soru İşareti Bırakıp Biten 7 Film

Aygün Akdağ

En çok hangi filmlerden hoşlanırsınız? Aşk, korku, gerilim, komedi ya da dram? Her insana göre değişir tabii… Kimisi korku sever, kimisi komedi! Ama herkesin nefret ettiği bir olay vardır mutlaka; sonunda insanlara beyin kanaması geçiren filmler! İki saat akıcı geçen, son sahnede ansızın biten filmler yok mu? İşte onlar nefret ettiğimiz türden… Tabii bunun seveni de var, bilmeden izleyeni de. Biz de bu yüzden sizleri sonuna geldiğimizde soru işareti bırakıp kaçan filmlerle baş başa bırakıyoruz.

İyi seyirler!

A Separation

A Separation

14 yıldır evli olan Nadir ve Simin 11 yaşındaki kızları Terme ile birlikte Tahran’da yaşamaktadırlar. Şehirli orta sınıf karaktere sahip aile ayrılmanın eşiğindedir. Simin kızı Terme’nin İran’daki mevcut şartlar altında büyümesini istemez. Kocası ve kızıyla birlikte ülkeyi terk etmek ister.

The Thing

The Thing

Bir fosil bilimcisi olan Kate Lloyd  hayatının en önemli araştırmasını yapmak için Antartika’nın izole edilmiş bir bölgesine gider. Burada bir Norveçli bilim adamlarından oluşan bir araştırma grubuna katılan Kate, milyarlarca yıldır buzun altında donmuş olarak kalan bir organizma keşfeder.

Donnie Darko

Donnie Darko

Karanlık Yolculuk, genç bir adamın gizemli macerasını konu ediyor. Yıl 1988… Donnie Darko isimli genç bir gece insan-tavşan karışımı olan bir yaratık tarafından odasından çıkarılıp bir sırra doğru sürüklenir. Yaratık, genç çocuğa 28 gün, 6 saat, 42 dakika, ve 12 saniye sonra dünyanın sonunun geleceğini söylemiştir.

Life Of Pi

Life Of Pi

Hindistan’dan Kanada’ya giden bir yük gemisi, içindeki hemen hemen tüm canlılarla birlikte trajik şekilde batar. Bir can kurtaran filikası, uçsuz bucaksız vahşi Pasifik Okyanusu’nun ortasında yapayalnız kalır.

Mr. Nobody

Mr. Nobody

Bay Hiçkimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır?

Lost in Translation

soru

Orta yaşı çoktan geçmiş, evli ve çocuklu Amerikalı aktör Bob bir reklam çekimi için Japonya’ya gelir. Tokyo’da kaldığı otelde bir başka Amerikalı ile, fotoğrafçı kocasının peşinden buraya gelmiş olan sevimli ama ciddi Charlotte ile tanışır.

Cast Away

Bilincini kaybeden Noland uyandığında kendini ıssız bir adada, tek başına bulur. Modern dünyanın nimetleriyle yaşamını sürdürmüş olan çaresiz adam bu adada ne kadar ayakta kalabilecektir?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam