Stranger Things

Stranger Things’in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Stranger Things’in merakla beklenen dördüncü sezon çekimleri başladı… Netflix, Stranger Things‘in merakla beklenen dördüncü yeni sezon tanıtım fragmanını dizinin sevenleriyle paylaştı.

Dizinin yazarları Twitter hesapları aracılığıyla birden fazla sayfanın yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve sezon 4’ün yazımının bittiğini duyurdu. Ancak “Stranger Things 4. sezon ne zaman başlayacak?” sorusunun yanıtı henüz belli olmadı.

3. sezon ile 4. sezon arasına 3 yıl gibi uzun bir sürenin girmesinin en temel nedeni korona virüs salgını. Konuyla ilgili söylentilere göre dizinin çekimleri salgın nedeniyle oldukça ağır ilerliyor ve dizinin prodüksiyon çalışmaları Ağustos 2021’de anca tamamlanmış olacak. Stranger Things 4. sezonunun Haziran ya da Temmuz 2022’de yayınlanması bekleniyor.

1980’lerin bir nesli büyüleyen klasiklerine yazılmış bir aşk mektubu niteliğindeki Stranger Things, bir çocuğun sırra kadem bastığı 1983 yılı Indianası’nda geçiyor. Arkadaşları, ailesi ve yerel polis, onun ortadan kayboluşuna dair cevapları arıyor. Aynı anda kendilerini devlet tarafından yürütülen çok gizli deneylerin, ürpertici doğaüstü güçlerin ve son derece tuhaf küçük bir kızın karıştığı sıra dışı bir gizemin içinde buluyor… Hayatta kalmak için güç birliği yapmak ve arkadaşlığın korkudan daha güçlü olduğunu hatırlamak zorundalar!

65’İN ÜZERİNDE ÖDÜL ALAN MEŞHUR DİZİNİN YENİ SEZONU GELİYOR!

Stranger Things, 2016’da gösterime girmesinden bu yana birçok ödül kazandı. Emmy, Altın Küre, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, bir Peabody Ödülü, AFI Program of the Year, the People’s Choice Awards, MTV Movie & TV Awards ve Teen Choice Awards’ta 65’in üzerinde ödül elde etti. Ayrıca 175 farklı dalda ödüle aday gösterildi.

Stranger Things, En İyi Drama dalında üç kez Emmy Ödülü adaylığı bulunan dizi oldukça başarılı… ST, Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Sadece 3. sezonu, ilk dört günde 40.7 milyon kişi tarafından izlendi. Yayına girdikten bir hafta sonra ise 65 milyon kişi tarafından izlendi.

STRANGER THINGS 4. SEZON FRAGMANI KARŞINIZDA!
“ELEVEN, DİNLİYOR MUSUN?”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam