Gazapizm

Bu Bir İlk: Gazapizm Harbiye’de Sahne Alan İlk Rapçi Olacak!

Ayşe Aslıhan

Türkiye’de onlarca müzisyenin ortak hayali, bir gün Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda sahne alabilmek olsa gerek. Bu hayali gerçekleştiren sanatçılar, muhteşem konserleriyle adından günlerce söz ettiriyor… Onlardan biri, bu sene bir ilki gerçekleştiriyor: Gazapizm, Harbiye’de sahne alan ilk rapçi olacak!

9 yaşına kadar Elazığ‘da yaşayan Anıl Acar, daha sonradan İzmir’e taşınmıştı. Lise döneminde tanıştığı iki rapçi arkadaşı olan Engin Erel (Gardiyan) ve Aykut Şahin (Sivo) ile birlikte hiphop kültürüyle ilgilenmeye başladı.

İlk albümü olan Yeraltı Edebiyatı‘nda olduğu gibi bu albümünde de 10 şarkı çıkaran Gazapizm‘e Gaye Su Akyol, Cem Adrian ve Deniz Sungur‘da eşlik etmişti.

Bu senenin Şubat ayında yayınladığı Hiza isimli albümü ile gündeme bomba gibi oturan Gazapizm; hem albümdeki başarılı şarkılarıyla, hem de Pisliğin Üstüne Basmışlar şarkısına çektiği klip ile çok konuşulmuştu.

Harbiye’de bir ilk: Gazapizm sahnede!

Müzikal anlamda yükselişine samimiyetini ve başarısına rağmen değişmeyen tavrını ekleyerek gönüllere taht kuran Gazapizm, bu sene bir ilki gerçekleştirecek.

Türkiye’de pek çok müzisyenin hayali olan Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sahne almak, bu kez rap Gazapizm için gerçek olacak!

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda bu zamana kadar Rap haricindeki hemen her türden eser veren müzisyen sahne alabilmişti. Ancak Harbiye sahnesinde bu kez bir ilk olacak. İlk olarak “Heyecanı Yok” adlı parçasıyla muhteşem bir çıkış yakalayan, ardından çıkardığı parçalarla listeleri sallayan Rapçi Gazapizm, 2 Eylül’de Harbiye’de sahne alan ilk Rapçi olarak müzik tarihine adını yazdıracak.

Saat 21.15‘te başlayacak olan konserde konuk sanatçı olarak Gaye Su Akyol, Cem Adrian, Muhlis Berberoğlu ve Korhan Futacı da sahne alacak.

Özetle Harbiye Konseri, yaşanılacak günlerden* yalnızca biri olacak!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam