mavi gri

Mavi Gri’nin Yeni Teklisi: Yanlış Liman

Mısra Gündem

Mavi Gri, Ben Sende Yandım isimli şarkısıyla 2016 yılında hayatımıza dahil oldu. Kendine has tarzıyla üretmeye devam ederek, şarkı listelerimizden eksik olmuyor.

Yeni şarkısı Yanlış Liman’ın söz ve müziği Akif Alkan’a ait. Gitarda Yusuf Kurtucu, davulda ise Halef Binici’yi görüyoruz. Bir önceki şarkısı Bu Kız Benim Kaderim’e baktığımızda da aynı ekiple karşılaşıyoruz.

Yanlış Liman şarkısının sözleri ise şöyle:

Kaldım bir başına işte böyle çaresiz
Kandırma boşuna teselli verme gereksiz
Gözümün yaşına bakmadan el oldu gitti
Saçımı başımı yoldurdu da sonunda bitti

Gözümün yaşına bakmadan el oğlu gitti
Saçımı başımı yoldurdu da sonunda bitti

Yanlış limana giden bir gemidekiyim kimim sormayın
Ne önemi var artık nere demir atayım deyin susmayın
Anılar vurur yüzüme yüzüme dalgalar gibi
Ben insan değil miyim biraz da beni anlayın
Neyse günahım bağışlayın

Mavi Gri – Yanlış Liman yayında!

Mavi Gri hakkında…

Türk bağımsız alternatif rock grupları arasında kalbimizde yerini alan grup 2016 yılında Akif Alkan ve Yusuf Kurtucu tarafından kurulmuştur. Halef Binici ise gruba sonradan dahil oldu.

Grubun ilk ve tek albümünden önceki seyreden çalışmaları Papatyalar ve Odamda Hayalin Saklı’dır. 2018 yılının Mayıs ayında İlkyaz Yağmuru isimli 11 şarkılık albümlerini Fono Müzik etiketiyle yayımladılar. Grup, 2020 yılında “O Ben Olamam”, “Hayatım Leş”, “Altüst Olmuşum” isimli teklilerini bağımsız distribütorler aracılığıyla yayımladı. “Sonbaharda” ve “Sevda Türküsü” grubun Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan parçaları arasındadır.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam