En İyi Filmler - Seri

Gelmiş Geçmiş En İyi Film Serileri

Aygün Akdağ

Büyük ihtimalle bu filmlerin en az birkaçını izlemişsinizdir… Ama ne kadar izlense de bıkılmayan film serileri var! Mesela bizim favorimiz Blade. Defalarca kez izledik! Bizim gibi birçok insan, izledikleri filmleri tekrardan izlerken aynı heyecanı yaşıyordur…

Şimdi sizleri eskimeyen en güzel film serileri ile baş başa bırakıyoruz!

Karayıp Korsanları Serisi 

https://www.youtube.com/watch?v=FlJle0jUhKY

Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi Uçan Hollandalı, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır. İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Karayip korsanları Türk diyenler var… Sizce de öyle mi?

Testere Serisi 

Filmde son derece sıra dışı bir seri katilin, kurbanlarına yaşamın anlamını ve değerini anlatmak gibi bir takıntısı vardır. Kendilerine ölümcül oyunlar oynayarak hayatta kalma şansı tanımaktadır. İmkan dışı seçimlerde bulunması gereken kurbanlar, ellerinden gelen mücadeleyi verirlerken farkında olmadan yaşamak uğrunda neleri feda edebileceklerine de şahit olmaktadırlar. 

Batman Serisi

Tek koruyucusu ise çoğunluğu çürümüş durumdaki Polis departmanı. … Öte yandan Jack Napier, yanlışlıkla asit kazanına düştükten sonra şehrin psikopat palyaço suç kıralına, Batman‘in azılı düşmanı sinirbozucu Joker’e dönüşür. Gotham’ın tek umudu karanlık ve gözüpek Batman‘dir.

batman,

Harry Potter Serisi

10 yaşında anne ve babasını kaybetmiş ve kendisine çok kötü davranan teyzesi, eniştesi ve kuzeni ile birlikte yaşamak zorunda olan Harry’nin (Daniel Radcliffe) aslında tüm hayatının bir yalan üzerine kurulduğunu öğrenmesi üzerine gelişmeye başlar.

Sherlock Holmes Serisi

Sherlock dizisi, Arthur Conan Doyle’nin anlattığı hikayelerin televizyon yapımıdır. … Şehirde cinayetlerin peşine düşen polis teşkilatının dahi bir beyne sahip olan Sherlock Holmes ve ev arkadaşı Doktor Watson’dan aldığı yardımlarla cinayetlerin çözümlenmesini konu almaktadır.

 Son Durak Serisi

son durak

Son Durak serisinde özellikle diğer korku serilerinde olduğu gibi “kötü adam” rolünde iblisler, şeytanlar, yaratıklar ve canavarların olmaması serinin dikkat çekici özelliklerinden bir tanesidir. Bunların yerine seride Ölüm bulunmaktadır. Ölüm kendisinin oluşturduğu Ölüm listesi ile insanları öldürmektedir. Fakat bazı kaderlerinden kaçan kişiler Ölüm’ün planını bozar ve sırayla ölmeye başlar. Bazıları intihar ederek kendi hayatlarını almaya çalışır, fakat sıra o kişide olmadığı için Ölüm bu tür girişimleri önler.

Ve tabii ki Blade Serisi!

blade

Vampirlere “kan kusturan” bir vampir olan Blade‘in hünerlerini izleyeceğiz. Blade‘in annesi, henüz Blade onun karnındayken vampirlerin acımasız saldırısı sonucunda katledilmiştir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Blade, bilincini kazandığı günden itibaren kendisini vampirleri temizlemeye adamıştır.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam