Sinema Manşet

Karma’dan Vizyondakiler: Aralık 2019

Suna Simge Çakmak

Hepimiz sinema ve perdenin büyülü dünyasında kaybolup gideriz. Film izlerken dev ekranda akıp giden zamanın farkına bile varmayız. Peki bu ay içimize kadar işleyecek olan vizyondakiler neler? Sinema seçkisine birlikte göz atalım. Karma’dan Aralık Filmleri..

Hain

Vizyondakiler

1980’li yıllar, Sicilyalı mafya liderleri arasında amansız bir savaş sürmektedir. Tommasso Buscetta, bu savaşı arkada bırakmak için çok sevdiği Sicilya’yı, çocuklarını, işini ve bağlantılarını bırakıp Brezilya’ya yerleşir. Ancak sonu gelmeyen hesaplaşmalar, yitip giden aile üyeleri ve kanun güçlerinin bitmeyen baskısı sonunda Tommasso bir karar verir ve Yargıç Falcone’yle bağlantıya geçer. Bu kararı yüzünden bazıları onu kahraman, bazıları ise hain ilan edecektir.

Jumanji: Yeni Seviye

Vizyondaki Filmler

Jumanji: Yeni Seviye filminde çete geri dönüyor ama bu sefer oyun değişiyor. Jumanji’ye, içlerinden birini kurtarmak için döndüklerinde, hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını keşfediyorlar. Çete, dünyanın en tehlikeli oyunundan kaçabilmek için, bilinmeyen ve keşfedilmemiş parçaları bulmak ve kurak çöllerden karlı dağlara uzanan yollara meydan okumak zorunda kalıyor.

Aman Reis Duymasın

 Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul’a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli’nin duymamasıdır.

Güzelliğin Portresi

Senelerdir görüşmediği babası ile ilgili önemli bir haber alan Nisan, kızı ve eşi ile birlikte baba evine döner. Yıllar önce kaçarak uzaklaştığı bu köşkte tuhaf şeyler olmaktadır. Bir yandan kaçtığı geçmişi ile yüzleşme, bir yandan babasıyla ilgili sır perdesini kaldırmaya çalışan polis memurunun sorgulamaları Nisan’ı köşeye sıkıştırır. Köşkte neler olmaktadır? Babasının baş yapıtı olan resimdeki kadının gizemi nedir? Geçmiş kabuslarıyla yeniden karşılaşan Nisan, kendisini ve ailesini koruyabilmek için bu gizemi bir an önce aydınlatmak zorundadır.

Elma Dersem Çık

Yaklaşık 1.5 yıl önce piyasaya çıkan ve 200 binin üzerinde satarak rekor kıran ‘Elma Dersem Çık’ kitabını sahneden sonra şimdi de sinema perdesine taşıyor. Kitabıyla aynı adı taşıyan sahnedeki gösterisi ile Türkiye’de 70 şehir ve 110 noktada, dünyada da 100’ün üzerinde büyük şehirlerde sahne alarak milyonlara ulaşan Aşkım Kapışmak, şimdi de sinema perdesinden farkındalık sağlayacak! Sahnede iki saat olan gösterisini sinemada 90 dk yaparak, sinema severlere ulaşacak olan Aşkım Kapışmak, gösterisi sinemaya taşıyan ikinci isim oldu. 13 Aralık 2019’dan itibaren Mars Dağıtım ile izleyicisine ulaşacak olan film, yeni sezonda yeni bir gösterinin sinema versiyonu ile yine seyircilerin karşısına çıkacak. 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam