Evde Yaptığı Makyajla Ünlülere Benzeyen Kadın!

Ayşe Aslıhan

Lucia Pittalis, evde yaptığı makyajla dünyaca ünlü isimlere benzemekte hiç zorlanmıyor. Sanatçıların ve dünyaca ünlü isimlere evde yaptığı makyajla neredeyse tıpa tıp benzeyen o karakterleri kendisinden ayıramıyor!

Al Pacino

Alfredo James Pacino, Oscar ödülüne sahip İtalyan kökenli Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Bette Davis

Bette Davis, iki kez Oscar ödülü almış; Amerikalı sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusudur.

Black Sabbath

Black Sabbath; 1968 yılında Aston, Birmingham’da Tony Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler ve Bill Ward tarafından kurulan İngiliz rock grubudur ve çoğunlukla heavy metal müziğin öncüsü olarak kabul edilir.

Blues Brothers – Jack

Blues Brothers; 1974’ten bu yana başarılı şekilde müzik yapan bir Blues grubudur.

Hulk

Iggy Pop

Iggy Pop Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, müzisyen ve aktördür. Punk rock’ın öncülerinden biri olarak kabul edilse de, Pop’un müziği kariyeri boyunca pop, heavy metal, caz ve blues gibi birçok farklı müzik türünü de kapsamıştır.

Jack Sparrow

Jack Sparrow, Gore Verbinski tarafından yönetilen Walt Disney yapımı Karayip Korsanları film serisinde Johnny Depp tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir.

Jim Morrison

James Douglas Morrison, Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, besteci ve şairdir.

Mr. White

Walter Hartwell White Sr., Breaking Bad dizisinde yer alan kurgusal karakterdir.

Rambo

John RamboSylvester Stallone‘ın oynayarak efsaneleştirdiği film karakteridir.

Rock Balboa

Rocky Balboa, 2006 Amerikan yapımı, senaryosunu, yapımcılığını, yönetmenliğini ve baş rol oyunculuğunu Sylvester Stallone‘nin yaptığı filmdir.

Kraliçe Elizabeth

II. Elizabeth, İngiliz Milletler Topluluğu üyesi elli üç ülkeden on altısının kraliçesi. Aynı zamanda Topluluk Başkanı ve İngiltere Kilisesi Yüksek Valisi’dir. 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam