Misyonumuz

Aygün Akdağ

Biliyoruz ki; istediğimiz şeyler durup dururken olmaz, bizim de hadiseye dâhil olmamız gerekiyor. Ve bu noktada da şunu anlamak önemli: Evren bir bütündür ve biz de onunla biriz. İçimizde ve dışımızda ne varsa, istisnasız hepsi evrenin bir parçası ve her şey ama her şey birbiriyle bütünleşmiş şekilde birbirine bağlı.

Herhangi bir konuyla ilgili çabanın başarısı; doğrudan ya da dolaylı olarak, tahmin edilebilir bir belirli sebep ve/veya hareketin sonucudur.

Bağımsız sanat platformu KARMA, isminin de vermiş olduğu felsefe ile birlikte yeni dijital dünyada var olan her iyi eserin, performansın muhakkak gerekli şartlar olgunlaştığında geri dönüşü olacağına inanıyor.

KARMA‘da var olan sanatçıların  bu felsefenin varlığından ve ona katacağı katkıların da farkında olduğundan şüphemiz yok. KARMA, günümüz teknolojisi ile sanat ruhunun uyum içerisinde olabileceği yeni bir platform.

Karma Ekibi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam