GezginFest İzmir

GezginFest İzmir, 15 Ağustos’ta Başlıyor!

Ayşe Aslıhan

Gezgin Fest İzmir, 15 – 18 Ağustos 2019 tarihlerinde İzmir Efes Selçuk Pamucak sahilinde binlerce insanın katılımıyla ve coşkuyla gerçekleşecek.

Birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak olan ve bu sene beşinci kez organize edilmiş festival, 2018 yılını 3 ödül ile tamamlamıştı. Biletlerini gezginfest.com‘da ve biletino‘da bulabileceğiniz festival; insanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, love wins hoşgörüsüne sarılan, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen Türkiye’deki tek festival.

#SeninFestivalin, Tüm Dünyayı İzmir’e Sığdıracak

Her sene binlerce insanı eğlenceye ve sanata doyuran GezginFest İzmir‘de bu kez dünyaca ünlü sanatçılar da sahnede olacak. Rasputin, Daddy Cool, Ma Baker, Felicidad ve Reivers of Babylon gibi dünyaca ünlü unutulmaz şarkılara sahip Boney M. ile duyurusu yapılan festivalde 50’ye yakın sanatçı yer alacak.

https://www.youtube.com/watch?v=otna9Pe3jWg

Haluk Levent’ten PiCemiyeti’ne, Oğuzhan Uğur’dan Emir Can İğrek’e

Önceki yıllarda; Mohsen Namjoo, Teoman, Athena, Duman, Selda Bağcan, Haluk Levent,Ezhel, Kardeş Türküler, İlkay Akkaya, Manga gibi sanatçılara ev sahipliği yapan festival; Konserler, özel showlar, dans etkinlikleri, oyunlar, atölyeler, stand up gösterileri, film gösterimleri ve konser etkinlikleriyle alışılmışın dışında bir festival oldu. Bu sene GezginFest İzmir, Haluk Levent’ten PiCemiyeti’ne, Oğuzhan Uğur’dan Emir Can İğrek’e, Teoman’dan Selda Bağcan’a her kesime hitap edecek önemli sanatçılarla sevenlerini buluşturuyor.

Line-Up belirlenirken, festival After Party’leri ile dikkat çekiyor!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam