İstanbul Uluslararası Halk Müzikleri Festivali: İlk Kez!

Ayşe Aslıhan

Bu sene ilk kez gerçekleştirilecek olan İstanbul Uluslararası Halk Müzikleri Festivali’nde birçok kültürün müziği aynı anda hissedilecek: İspanya, İran, Azerbaycan, Kore ve Türk Halk Müziği’ne dair her şey, bir arada! 

Nerede, Kimle, Nasıl?

Uluslararası Halk Müzikleri Festivali kapsamında Homayoun Shajarian, Paco Peña, Aziza Mustafa Zadeh, Hona, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Yavuz Bingöl sahne alacak isimler arasında. İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu başta olmak üzere İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi kampüsleri dahil 4 farklı mekanda düzenlenecek. Festival, 5 Aralık’ta sona erecek ve toplamda 35 konser yapılacak.

 

Kampüs Konserleri Ücretsiz!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde, 3, 4 ve 5 Aralık’ta üniversitelerdeki tam 27 konser ücretsiz olacak. Taksim Trio, 5 Quartet, Bedia Akartürk, Kubat, Şükriye Tutkun, Suzan Kardeş, Zara ve Resul Dindar gibi isimler, kampüslerde de sevenleriyle buluşacaklar!

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam