vizyondakiler

Karma’dan Vizyondakiler: Nisan 2019

Aygün Akdağ

Avengers: Endgame

https://www.youtube.com/watch?v=MSd4_URvX74

Avengers: Endgame, süper kahramanlar takımının,Thanos‘un kurduğu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için girdikleri mücadeleyi konu ediyor.

Hababam Sınıfı Yeniden

Rıfat Ilgaz’ın unutmaz eseri Hababam Sınıfı‘nın uyarlaması olan yapımda, Özel Çamlıca Lisesi‘nin yeniden karma eğitime geçmesi ile birlikte, kızlar ve erkekler arasında tatlı bir rekabet başlar.

Corgi

Corgi, İngiliz hükümetinin en sevilen köpeği olan Corgi Rex‘in maceralarını konu ediyor.

Lanetli Gözyaşları

Lanetli Gözyaşları, kendisine ve ailesine musallat olan doğaüstü varlıktan kurtulmaya çalışan Anna’nın hikayesini anlatıyor.

Shazam! 6 Güç

Shazam! 6 Güç, sihirli sözlükleri söylemesi ile süper güçlere sahip pelerinli bir kahramana dönüşen genç bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Genç çocuk, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele verir.

Hayvan Mezarlığı

Hayvan Mezarlığı, henüz taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük kızını geri getirmek için eski bir mezarlığa kızını gömen bir adamın hikayesini anlatıyor.

After

https://www.youtube.com/watch?v=JTof1ymQNb0

After, gizemli bir delikanlı ile tanıştıktan sonra hayatı değişen genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam