Lana Del Rey

Lana Del Rey Yeni Albümünü Tamamladı: Norman Fucking Rockwell

Ayşe Aslıhan

Lana Del ReySon olarak 2018 sonbaharının son günlerinde Venice Bitch isimli şarkısını yayınlayan Lana Del Reyhiç ara vermeden üstünde çalışmaya başladığı albümü Norman Fucking Rockwell’in tamamlandığını açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı canlı yayın üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlayan Lana Del Rey, albümünün tamamlanma haberinin yanında bir gelişme daha paylaştı.

Yeni albümün yayın tarihiyle ilgili bir detay vermekten kaçınan Del Rey, albümden ilk şarkısını 8 Ocak’ta paylaşmayı düşündüğünü de canlı yayında açıkladı.

Instagram hesabından aynı zamanda “Hope is a dangerous thing for a woman like me to have but I have” (Umut benim gibi bir kadının sahip olması için tehlikeli bir şey ama ben sahibim) diye isimlendirdiği şarkıdan da bir parça paylaştı.

Lana Del Rey, 13 aydır yazdığı Violet Bent Backwards Over the Grass adındaki şiir kitabının da tamamlandığını duyurdu. Norman Fucking Rockwell için henüz bir tarih verilmese de, bu yılın ilk çeyreğinde hayranları ile buluşması bekleniyor.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam