Alice Müzikali

Alice Müzikali: Ben Kimim?

Ayşe Aslıhan

Alice MüzikaliLewis Carroll tarafından yazılan Alice Harikalar Diyarında bir müzikal uyarlama olarak izleyicisiyle buluşacak.

Serdar Biliş yönetmenliği ve Beyhan Murphy koreografisiyle sahnede yerini alacak müzikalde Serenay Sarıkaya, Alice olarak izleyicisinin karşına çıkarken, Ezgi Mola; Kraliçe, Enis Arıkan; Tavşan, Şükrü Özyıldız; Şapkacı, İbrahim Selim; Kral, Merve Dizdar ise Kedi rolü ile başrolleri paylaşacak.

İLK GÖSTERİMİN BİLETLERİ BİR SAATTE TÜKENDİ!

Müzikalin, Zorlu PSM’de sahnelenecek 7 Şubat’taki ilk gösteriminin biletleri satışa çıktıktan 1 saat sonra tükendi. Müzikalin yeni tarihlerdeki biletleri satışa çıktı.

BEN KİMİM?

Ben kimim?

Hangisi gerçek, hangisi sanal?

Kendini yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden Alice, bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve beyaz tavşanı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar. “Ben kimim?” sorusuna cevap ararken kendini fantastik bir dünyada bulan Alice, hayal gücü zenginliğiyle bu yeni evrende kendi cesaretini sınayacak, korkularıyla, arzularıyla baş başa kalacaktır. 

Alice müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın büyüme hikayesidir.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam