Yiğit Seferoğlu

Yiğit Seferoğlu’ndan Yeni Tekli: “İstemez” Yayında!

Ayşe Aslıhan

Genç sanatçı Yiğit Seferoğlu, sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan “İstemez” isimli yeni şarkısını Avrupa Müzik etiketiyle yayınladı!

Yiğit Seferoğlu’nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan “İstemez” isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!

Genç sanatçı Yiğit Seferoğlu‘nu tanıyor musunuz?
2012 yılında Kıvanç Kürkçü ile temellerini attığı ve bağlarını halen sürdürdüğü Hay Bin Kuduz ile alternatif sahnede adını ilk kez duyurmuştu. 2016 yılında ilk solo çalışması olan Karadelikte Bir Martı isimli şarkısını yayınladı. Yine 2016 yılında ilk sahnesini kendi adıyla Sofar Sounds İstanbul’da aldı.

2019 yılında “Inorganik Şehir Müziği” isimli albümünde Can Ozan, Kıvanç Kürkçü, Seray Bilen ve Peyk grubundan tanıdığımız İrfan Alış gibi birçok müzisyenle çalıştı. Albüm sonrasında şarkı yayımlamaya düzenli olarak devam eden Yiğit Seferoğlu; “Bu Şehirde Sevecek Bi’şey Kalmadı”, “Kendimi Bulamıyorum” gibi hit şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu.

Alternatif sahneden bağımsız olarak da üretimlerine devam eden genç müzisyen, Aga B ve Abkountry ile “Keskin ve Sivri”, Allâme ile “Yolunu Bulursam”, Ahmet Üstüner ile “Pu! Zalime” isimli çalışmalarını yayınladı.

Müzik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Seferoğlu, teklilerini yayınlamaya devam ederken, Karma Akustik Serisi’nin 1. Sezonunda da kendisine ait alternatif bir şarkıyı yayınlama fırsatı yakaladı.

Yiğit Seferoğlunun yeni teklisi “İstemez” ise tüm dijital platformlarda yayınlandı!

Şarkının sözleri ise şöyle;

Kaybettim kendimi
Aslanlar gibi
Bu yüzden gelme istemez
Gelme istemez
Ağzım bozuk
Halim sarhoş¬ da
Olmadım ki çaresiz
Gelme istemez
Ah sevme istemez

İstemiyorum bilmek
Acıtmıyor artık silmek
İpekten bir duvar ördüm size
İlmek ilmek

Geldi ansızın aklıma
Kaçtım kusmaktansa
Sevilebilir tabi
Tiyatro yalnız sahnede kalsa

Geldi vefasız bir ben
İster küfür et istersen yer
Kendi kendime bir vatan kurdum
Aklını seven kaçıp gider

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam