yedinci ev

Yedinci Ev Geri Döndü: Tekrar Bir Aradalar!

Ayşe Aslıhan

Yedinci Ev adlı sevilen grup, 2011 yılında aynı projenin içinde yer alan arkadaşların birbirleriyle anlaşıp yepyeni bir grup olmaları ile başladıkları serüvenlerine verdikleri kısa bir aradan sonra tekrar müzikseverler ile bir araya geldiler.

Grubun ismi için ise Birkan Nasuhoğlu şöyle söylemişti; “Yedinci Ev ismi Lee Carroll’un Yuvaya Yolculuk kitabından geliyor.” Ve ekledi; “Sohbet esnasında bu kitabı hepimizin okuduğunu ve çok etkilendiğini fark ettik. Kitabın konusu içsel bir yolculuk ve kahramanımız yedinci evde kendini buluyor. Biz de bundan yola çıkarak grubumuza bu ismi vermek istedik.”

Turgay Gülaydın‘ın “O yolculukta son ev, kendini bulduğu ev. Yani, bir nevi nirvana. Ya da tasavvufta insanın kamil olduğu nokta denebilir.” ifadeleri üzerine de grup yolculuğunun son bulmadığını belirtebiliriz.

7 Temmuz’da yayınladıkları son tekliyle geri döndüklerini ilan eden Yedinci Ev, Gezegen ismini taşıyan şarkıları ile tekrar tüm platformlarda yerini aldı.

Yedinci Ev Gezegen şarkısı şimdi tüm dijital müzik platformlarında!

Kalbim bir gezegen dünyadan çok uzakta
Kimse gelemez bana

Kafama takmam, kendimi yormam
Halinden memnun ruhum, keyfim tamam
Sorular hep var, zor sorular
Hepsinden kaçtım durdum, elimde cevaplar

Kalbim bir gezegen dünyadan çok uzakta
Kimse gelemez bana

Yalana kanmam, yüzüne bakmam
Her şeyden güçlü doğrum, yolu şaşırmam
Yaralar hep var, derin yaralar
Görmezden geldim durdum, elimde yarınlar

Kalbim bir gezegen dünyadan çok uzakta
Kimse gelemez bana 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam