Kulüp 5 Kasım’da Netflix’te Yayında!

Reha Özcan

1955 yılında İstanbul’da geçen Netflix Kulüp dizisinin ilk fragmanı burada! Bol nostaljik detaya ve sürükleyici bir temaya sahip dizinin vizyon tarihi 5 Kasım.

Eski İstanbul’u kokan ve yeni nesli daha önce görülmemiş bir Türkiye’ye götüren dizi Kulüp, Kasım ayına en çok konuşulan yapımlar arasında yer alacağa benziyor.

Dizi Görseli

Fragmanda gördüğümüz gibi kulüp, eski İstanbul’un birçok detayını mükemmel bir şekilde bünyesinde barındırıyor. İstiklal Caddesi’nin eski hali ve Galata Kulesi örnek olarak gösterilebilir. Dizinin konusu özellikle oldukça heyecan verici.

Hapisten çıkmış olan Matilda, o zamanlar İstanbul’un en popüler gece kulüplerinden birinde çalışmaktadır. Fakat Matilda’nın yetimhanede büyüyen kızı Rasel, annesi hapisten çıkana kadar annesini öğrenemez.

Kızıyla yakın bir ilişki kurmaya çalışan Matilda bununla birlikte kızını Pera adından uzak tutmaya çalışıyor. Matilda, çalıştığı kulübün inatçı patronu ve bir çalışanı ile uğraşmaktadır ve çalışanlar için can sıkıcı bir yer olan kulübe katıldığında atmosfere yepyeni bir hava katmaktadır.

KULÜP DİZİSİNİN İLK FRAGMANI BURADA!

Gökçe Bahadır, Fırat Tanış ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı yapım, 1955 yılında İstanbul’da geçen oldukça çekici bir temaya sahip. Detaylarını fragmanında görebildiğimiz kulüp, 5 Kasım’da Netflix’te yerini alacak.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Kimdir?

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Fırat Tanış

Fırat Tanış Kimdir? 

Fırat Tanış, 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul, Kadıköy’de doğmuştur. Tam adı Nuri Fırat Tanış’dır. Gürcistan; Ahıska kökenli ve annesi babası terzi olan Fırat Tanış ailenin en küçük çocuğudur. Liseyi Mehmet Beyazıd Lisesi’nde okudu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam