adele

The Sun’a Göre Adele ve Muhteşem Dönüşü Film Oluyor!

Ayşe Aslıhan

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Sun’da çıkan haberleri duydunuz mu? Netflix, Adele’in önümüzdeki yaz Londra’daki BST Hyde Park festivalindeki iki gişe gösterisi de dahil olmak üzere… Rekor kıran geri dönüşünü gösteren bir film yapma konusunda Adele ile anlaştı!

Bilginin doğruluğu henüz onaylanmamasına rağmen bu olasılık Adele hayranlarına fazlasıyla heyecan verdi.

The Sun’a verilen demeçte ayrıca, Netflix’in Adele ile gerçekten özel bir şey yaratmayı düşündüğü belli oldu. Bu doğrultuda filme milyonlarca sterlin harcamak mümkün olacak.

Adele kimdir?

Sanatçının ilk kaydı “Hometown Glory”, 22 Ekim 2007’de çıktı. Fakat 2004’te açtığı Myspace sayfası sayesinde zaten belli bir hayran kitlesi edinmişti. Plak şirketlerinin ilgisini de çekmişti.

2008 başında çıkardığı “19” isimli albümü ve “Chasing Pavements” single’ı ile ünlü oldu. İngiltere Albüm Listesi’nde 1 numara oldu ve lakin bu albümü toplamda 500.000 kopya sattı.

Adele‘in 2011 yılının Ocak ayında yayınladığı albümü ‘21‘, Billboard dergisinin Top 5 listesinde 39 hafta kaldı. Michael Jackson’ın ‘Bad’ albümünün rekorunu kırdı. Billboard dergisinin 55 yıllık Top 5 tarihinde de bir rekora imza attı.

Adele’in sadece ‘21‘ albümü, listede bulunduğu 39. haftada ise listenin 5. sırasından 3. sırasına çıktı.

Jackson’ın 1987 Ağustos’unda yayınladığı ‘Bad‘ albümü 27 Eylül 1987 tarihinde Billboard’un Top 5 listesinin ilk sırasına oturdu. 38 hafta boyunca listede kaldı.

Adele, özellikle müziğini “kalbi kırık soul müziği” olarak tanımladı. Şarkılarında bir hüzün olduğunu söyledi.

Adele geçtiğimiz ay uzun bir aradan sonra “30” ismini verdiği albümünü yayınlamıştı. Albüm çok kısa zaman içinde satış rekorları kırdı. Yılın en çok satan albümü unvanını aldı.

Adele ve Beklenen “30” Albümü Hakkında Her Şey!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam