Selva Erdener

Selva Erdener’den Yeni Albüm: Biliyor musun?

Ayşe Aslıhan

Selva ErdenerSesiyle aşkı, hüznü, acıyı, neşeyi, kısacası hayata dair pek çok duyguyu yüreklere işleyebilen Selva Erdener‘in dördüncü stüdyo albümü “Biliyor musun?”, Ada Müzik etiketiyle yayımlandı!

Turgay Erdener, Cem İdiz, Melahat İsmail, Fazıl Say, Babür Tongur ve İbrahim Yazıcı‘nın bestelerinin yer aldığı albümde, tüm renkler Erdener’in sesinde birleşiyor.

Dokuz şarkıdan oluşan Biliyor musun? albümü, her bir eserde ayrı tatlar sunan zengin bir çalışma. Selva Erdener yeni albümünde, Karacaoğlan, Nazım Hikmet, Ataol Behramoğlu, Edip Cansever, Gonca Özmen ve Yaşar Nabi Nayır‘ın şiirlerinden bestelenen eserleri seslendiriyor. Aynı zamanda türkülere kattığı eşsiz yorumlarıyla da tanınan başarılı sanatçı, dinleyenleri bazen neşeli ve umutlu, bazen de hüzünlü bir yolculuğa çıkarıyor.

Müzik direktörlüğünü İbrahim Yazıcı‘nın yaptığı Biliyor musun? albümünde, Selva Erdener’e birbirinden önemli müzisyenler eşlik ediyor. Piyanoda İbrahim Yazıcı‘nın, kemanda Mehmet Yasemin‘in, kemençede Derya Türkan‘ın, viyolonselde Çağ Erçağ‘ın, kanunda Ahmet Baran‘ın, bateride Ediz Hafızoğlu‘nun yer aldığı albüme İstanbul Vokal Ansambl da vokalleriyle renk katıyor.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam