Ha Gayret

Kahraman Deniz’den 6 Albümüne Üçüncü Klip: Ha Gayret

Ayşe Aslıhan

“Tuzaklara Düştüm” ve “Ben Yola Gelmem” ile dijital müzik platformlarında milyonluk başarıları ile adından söz ettiren Kahraman Deniz, albümünün üçüncü video klibini yayınladı: “Ha Gayret.”

Sözü ve müziği Kahraman Deniz’e, düzenlemesi Alican Genç’e ait olan “Ha Gayret” isimli şarkının klibi bugün yayınlandı. Video klip yönetmenliğini Berke Akın, görüntü yönetmenliğini ise Ömer Faruk Bakır üstlendi.

Kahraman Deniz, alıştırdığı tarzın dışında çıktı ve ilk kez bir klibinde kamera karşısına geçmedi. Cansız bir manken üzerinden kurgulanan klip, şimdiden Trend Videolar listesinde yerini aldı.

Tek plan olarak çekilen klipte oyuncu olarak Aslı Sevi öne çıkarken, Kahraman Deniz, sanatçının bir önceki klibindeki kıyafetlerini giyen bir cansız manken aracılığıyla hikayeye dahil oldu.

Sanatçı şarkı ve kliple ilgili düşüncelerini ise şöyle ifade etti:

“Şarkıda içedönük bir arayışı ve sevme hâlini ifade etmeye çalışırken, video klibin öyküsünde konuya başka bir açıdan yaklaşmak istedim. Can sıkıntısıyla ve yalnızlıkla mücadele ederken, bir dinleyicinin şarkıya hangi reaksiyonlarla yanıt verebileceğini hayal etmeye çalıştım ve ortaya böyle bir iş çıktı.”

Kahraman DenizHa Gayret, şimdi yayında!

Kalbime sığıyorken, sana yer bulamam uzayda
Böylesinin benzeri yok, tam benim ayarımda
Doğru ve yanlış neden her zaman aynı mekânda ve güzel?
Ne güzel oluyor düşünce kurak kalemime yağmurun
İhya eder ruhumu her yudum
Beni evrenin öteki ucuna fırlatsan bile seni bulurum
Kendimden kaçtım, sana döndüm
Ne gururla diner ne inatla bu hasret
Eğer istersen, gönlüm yine teslim olacaktır
Ha gayret!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam