Melisa Karakurt

Melisa Karakurt’un Yepyeni Teklisi: İstanbul

Ayşe Aslıhan

Melisa Karakurt‘un yeni teklisi “İstanbul” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Melisa Karakurt, sözü müziği kendisine ait olan İngilizce şarkısı “İstanbul” ile müzik listelerindeki yerini aldı!

İstanbul” sanatçının yayınladığı ilk İngilizce şarkı olma özelliğini taşıyor. Karakurt, şarkıda, Türk kültürünü ud ve darbuka gibi etnik çalgılarla harmanlamayı tercih ediyor. “İstanbul“, bu büyülü şehrin çok renkliliğini, karşıtlığını ve çeşitli oluşunu vurgulayarak anlatıyor.

Şarkının aranjesini Yaşar Görkem Arslan üstleniyor. Master işleminde ise Onur Tulum‘u görüyoruz. Perküsyonda Onur Seçki, udda Altuğ Öncü var.

Karakurt, şarkıyı şu sözlerle anlatıyor:

“Hep söylerim; ‘Ne İstanbul ile ne de İstanbul’suz’. Çeşitliliğin ve zıtlıkların kendine has bir ahenkle dans ettiği bu şehir bana çok şey öğretti ve öğretmeye de devam ediyor. . Bu yola çıkarken düşlediğim yegane şeylerden biri; bir gün İngilizce parçalarımı sizlerle buluşturmaktı: Bu yüzden ilklerimden biri oldu ‘Istanbul’. Eh, doğal olarak çok ayrı bir heyecan taşıyorum. Şarkının hem görsel hem de audio dünyası birbirinden yetenekli dostlarımın emeği ile son halini buldu. Hepsine teşekkür ederim o koccaman kalplerinde bana ve şarkıma yer açtıkları için :)”

Melisa Karakurt‘tan İstanbul, şimdi, yayında!

Love and hatred Horrified but at peace
Alone in the crowd
Like a gull fighting with the dead fish
Neither in the east nor in the west
In the middle of the rest
Seventh heaven, all-blessed In Istanbul
And the gods still want us live here
And the gods still want us to be alive

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam