Ayçin Asan’dan Yeni Cover: Değmezmiş Sana Yayında!

Onur Şafak Yücel

Ayçin Asan, sevenlerinin merakla beklediği, Değmezmiş Sana’yı yayınladı. Tüm dijital platformlarda yer alan şarkının klibi de evet ne söylüyorduk adlı YouTube kanalında gösterime çıktı.

Ayçin Asan, merakla beklenen yeni cover parçasını yayınladı. Şarkının düzenlemesini Mehmethan Dişbudak yaptı. Asan’ın Dön desem, bir alo de, rica ederim gibi Coverları’ da bulunuyor. Yeni şarkılarının üzerinde de çalışmaya devam ediyor.

Güllü’ ye Selam!

Arabesk müziğin sevilen sesi Güllü’ nün değmezmiş sana adlı şarkısını yeniden düzenleyen Ayçin Asan, klibin altına da şu notu düştü; “Tamam hadi dürüst olalım. Değmezmiş Sana dediğimiz biri vardır illa. Etiketleyelim demiyorum ama bi kulağını da çınlatmak lazım.”

Kısa Bir Marmara Turnesi

Ayçin Asan’ın konser takvimi oldukça yoğun bir durumda. Temmuz ayında Marmara bölgesinde yoğun bir konser programı bulunuyor. Oldukça iddialı yeni parçalara hazırlanan Asan, sosyal medya hesabından sık sık duyurular yapıyor.

Ayçin Asan, Kimdir?

Peki, Ayçin Asan Kimdir?

Ayçin Asan, Seslendirdiği şarkılar ve video içerikleri ile tanınmaya başladı. Ayçin Asan 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. “Evet Ne Söylüyoduk Grubu’nun” solisti ve bunun yanı sıra vine, youtube ve instagram hesapları üzerinden seslendirdiği şarkılarla yıldızı parlamaya başladı. Ayçin Asan müzik kariyerine online mecrada kısa videolar yayınlayarak adım attı. Ardından coverlar yaptı ve bu süreci profesyonel müzik çalışmaları ve konserler takip etti.

 

En büyük hatayı sende yapmışım
O taş kalbinde ben aşk aramışım
Demek ki, yıllarca boşa yanmışım

Boşuna sevmişim, değmezmiş sana

Değmezmiş sana, değmezmiş sana
Boşuna sevmişim, değmezmiş sana

İki yüzlüymüşsün, farkedemedim
Yalanmış sözlerin, hissedemedim
Ne yaptımsa sana, kıymet bilmedin
Boşuna sevmişim!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam