The Weeknd

The Weeknd ve Yeni Albümü: After Hours

Ayşe Aslıhan

Starboy, Can’t Feel My Face, The Hills, Earned It gibi hit parçalarıyla da bildiğimiz The Weeknd yeni albümünü yayınladı.

2010’un sonlarına doğru esas adıyla Abel Makkonen TesfayeYouTube‘a The Weeknd ismiyle birkaç şarkı yükledi ve tanınmaya başladı… 2011’de dokuzar parçadan oluşan House of BallonsThursday ve Echoes of Silence adlı üç mixtape albümü ile büyük bir beğeni topladı. Eylül 2012’de, Republic Records ile anlaşan sanatçı, kendi stüdyosu XO‘yu kurma yoluna gitti. Yine bu sene yayınlanan Trilogy albümü, 2011 mixtape’lerindeki şarkıların yeniden çalışılmış halleriydi. 2015’te Grinin Elli Tonu filminin müziklerinde yer alan “Earned It” uzun süre müzik listelerinin bir numarası olarak kaldı ve hemen ardından piyasaya çıkan üçüncü stüdyo albümü Beauty Behind the Madness ile Amerika Birleşik Devletleri listelerinde zirveye yükseldi.

Londra’daki ilk şovunda Micheal Jackson‘ın Dirty Diana parçasını söyledi ve büyük övgüler aldı. 

2016 yılında Starboy, 2018 yılında ise My Dear Melancholy albümlerini yayınladıktan sonra 6. stüdyo albümü olan After Hours‘u bugün piyasaya süren The Weeknd, John Norris‘in yorumuna göre; “dünyada Micheal Jackson‘dan sonra en iyi müzikal yetenek…

Yeni albümün içinde geçtiğimiz aylarda tekli olarak yayınlanan Blinding Lights, Heartless, Afterhours dahil 14 şarkı bulunuyor. Albümün tamamı, tüm dijital platformlarda dinlemeye açık.

Keyifli dinlemeler!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam