masum değiliz

Koray Avcı’dan Yeni Tekli: “Masum Değiliz” Yayında!

Ayşe Aslıhan

Koray Avcı’nın yepyeni çalışması “Masum Değiliz” tüm dijital müzik platformlarında yayında! Beklenen an geldi ve klip de YouTube kanalında çıktı.

Bir Sezen Aksu klasiği “Masum Değiliz”, Koray Avcı yorumu ve DokuzSekizMüzik etiketiyle yayında. Mart ayında yayınladığı teklisi Yeter’in ardından Avcı, tekrar gündemde. Türkiye ve Avrupa’da yoğun konser programına devam eden sanatçı, hız kesmeden yeni şarkılarını yayınlamaya devam ediyor.

30 yıllık hit “Masum Değiliz”e yeni yorum!

İlk olarak 1993 yılında yayınlanmış şarkıya yeni bir nefes geldi. Sezen Aksu’nun ” Deli Kızın Türküsü” albümünde yer alan “Masum Değiliz”, Aksu’nun zamansız şarkılarından. Sözleri Sezen Aksu ve Meral Okay’a ait. Müziği ise Sezen Aksu ve Uzay Heparı ortak çalışması olan unutulmaz şarkıyı Avcı yeniden yorumladı.

Avcı yorumu her zamanki gibi farkını ortaya koyuyor. Düzenlemesi Mustafa Ceceli imzası taşıyan şarkı; modern pop sesleri,davul, bağlama, elektro gitar, bas gitar ve yaylılardan oluşan dinamik yapısıyla dikkat çekiyor. Şarkının mix ve mastering çalışması koltuğunda ise Koray Püskül var.

Koray Avcı’nın yeni teklisi “Masum Değiliz” yayında!

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece
Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna
Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık her şeye
Anneni daha sık anımsıyorsan, hatta anlıyorsan

İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır

Eller günahkar, diller günahkar
Bir çağ yangını bu bütün dünya günahkar

Masum değiliz hiçbirimiz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam