The Vampir Diaries

Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Gençlik Dizisi

Aygün Akdağ

Siz de birçok kategori olmasına rağmen en çok gençlik dizilerini sevenlerden misiniz? Hayatın içinden ya da fantastik, bir şekilde o heyecanı ve o tempoyu görmekten mutlu mu oluyorsunuz? Kendinizi gençlik dizilerinde mi buluyorsunuz? Hayatların değiştiği ilk seneler; lise, üniversite çağı gençlerin ekrana yansıttıklarından vazgeçemiyor musunuz? Öyleyse, sizi şöyle alalım.

Gossip Girl

gençlik dizileri,
gençlik dizileri

Listemizin başında en bilindik gençlik dizilerinden biri olan Gossip Girl var. Herkesin bildiği en eski gençlik dizilerinden biri olan Gossip Girl, Manhattan‘ın Yukarı Doğu Yakası’nda yaşayan bir grup liseli gencin entrika ve sürprizlerle dolu hayatını anlatıyor.

Dizinin oyuncuları arasında Blake Lively, Leighton Meester ve şimdilerde You dizisindeki oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Penn Badgley var!

Aşk 101

Aşk 101

Daha yayınlanmadan konuşulmaya başlanan Aşk 101! Dördü asi, biri örnek beş lise öğrencisinin kendilerini tanıma hikayelerini anlatan Netlix yapımı dizi, Türk gençlik dizisi arayışında olanlar için farklı bir seçenek.

Baş rollerde ise Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu ve Kubilay Aka gibi isimler yer alıyor.

The O.C.

gençlik dizileri

Dizi; Amerika’nın en tehlikeli semtlerinden California’nın Orange County adlı sosyete semtine gelen Ryan’ın Melissa’ya olan aşkı ve yeni arkadaşları ile tanışmasını anlatıyor.. İyi bilgi: Baş rollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un oynadığı Medcezir dizisi The O.C’nin Türkiye’ye uyarlanan şekliydi!

Pretty Little Liars

gençlik dizileri

4 genç kızın, grup liderleri Allison öldükten sonra “A” adlı kişiden onları takip ettiklerini içeren mesajlar almaya başlamaları tüm hayatları değişiyor. Macera, aşk, aksiyon ve dram içeren en iyi gençlik dizilerinden biri olan Pretty Little Liars, “A” isminin kim olduğunu final bölümünde söylüyor. Finale hiç gelmemenizi öneririz!

The Vampir Diaries

The Vampir Diaries

Sanırım bu diziyi en iyi vampir dizisi olarak alsak The Orginals’e ayıp olmayız… Dünya üzerinde milyonlarca izleyicisi olan, kan ve sivri dişlerden daha fazlası! Elena’nın güzelliğiyle vampir kardeşler Stefan ve Damon’ın başını döndürdüğü ve kendini bir anda heyecan ve aşkla dolu bir hayatta bulduğu dizi; The Vampir Diaries.

Stranger Things

gençlik dizileri

Tabi ki son zamanların en fenomen Netflix dizilerinden biri olan Stranger Things olmazsa, liste tamamlanamaz. Bilim kurgu türüneki Netflix dizisi Stranger Things, 1980’lerde Amerika’nın Indiana eyaletinde geçen hikayesinde; küçük bir kasabada yaşayan genç bir çocuğun doğaüstü olaylar sonucu kaybolmasını ve bunun üzerine yaşananları anlatıyor.

Sex Education

Sex Education

Stranger Things’ten sonra Netflix’te son zamanlarda en çok izlenen dizilerden biri olan Sex Education‘da terapist annesi sayesinde cinsel konularda arkadaşlarından önce bilgilenen Otis’in başından geçen eğlenceli maceralar anlatılıyor!

BONUS: Hayat Bilgisi, Küçük Sırlar, Kavak Yelleri…

Belki de bugünler; geçmişe dönüp Barbie Gamze’yi ve Afet Hoca’yı anmak, Merve Boloğur’un ve Sinem Kobal’ın nasıl bugün hala aynı görünüşte kalabildiklerini düşünüp kıskanmak, Aslı’nın kimi seçeceğine karar veremeyişine sinirlenmek için iyi bir zamandır. Ne dersiniz?

Best Kavak Yelleri GIFs | Gfycat

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam