Demir Demirkan

Demir Demirkan’ın Deli Hayaller’i Yayında!

Ayşe Aslıhan

Türk Rock müziğinin efsane isimlerinden Demir Demirkan, “Deli Hayaller” isimli yeni teklisini tüm dijital müzik platformlarında yayınladı!

Başarılı sanatçı Demir Demirkan, “Deli Hayaller” isimli yeni teklisini tüm dijital müzik platformlarda yayında! Demirkan, yeni şarkısı için şöyle söyledi; “Bu dünyayı bu inanç ve cesaretle kurduk ve aynı umutlarla yaşatmaya devam edeceğiz.”

Tüm dünyayı etkileyen #COVID19 salgını sırasında üretmeyi sürdüren Demir Demirkan’ın yeni şarkısının sözü ve müziği de kendisine ait. Demirkan, hayranlarının evden çektiği görüntüler eşliğinde şarkısını şahane bir kliple süsledi.

Deli Hayaller şarkısını salgın esnasında yazan başarılı sanatçı, krizden en az zararla çıkabilmek için umut ve hayallerimize hep birlikte sarılmamız gerektiğinin altını çizdi.

“Hepimizin “Deli” diye nitelendirebileceği hayalleri var. Bu hayaller kendimizden daha büyük ve gerçekleştirilemez gibi gözükse de işin gerçeği, o hayalleri kurabiliyorsak gerçekleştirebiliriz de! Single’ın kapak tasarımında da betimlendiği gibi, küçücük kayığında herhangi bir kişi yıldızlı bir gecede umuduna güvenip koca bir okyanusa açılabilir. Bu dünyayı bu inanç ve cesaretle kurduk ve aynı umutlarla yaşatmaya devam edeceğiz.”


Sessiz bir mahşer
İçimde inler, düşman düşünceler
Gürül gürüller çıkmazlarımda
Bir gün daha
Ruhumu yerler, bir an çıkıp gelsen
Bir kıvılcım çaksan
Soğuk zindanımı ateşe versen
Keder küllerini savurup yıksan
Yerle yeksan
Kaçsak bu saçmalıktan
Bu yitik sürgünden
Gör bak gerçek hala
O deli hayaller
Gör bak gerçek hala
O deli hayaller yaşayıp yarına tutsak
Düşlere açılsak gör bak gerçek hala
O deli, o deli hayaller
Gör bak gerçek hala
O deli, deli hayaller
Bu son bahisler…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam