House of the Dragon Dizisinden İlk Fragman!

Cansu Özer

Game of Thrones’un yan projesi (spin-off) olarak aynı evrende geçen ve 2022’de yayına başlayacak olan House of the Dragon dizisinden ilk fragman geldi!

Çekilin Yoldan Ejderhalar Geliyor: House of the Dragon

House of the dragon

Dizi Game of Thrones‘dan 200 yıl öncesini anlatıyor. George R.R. Martin’in Ateş ve Kan kitabından uyarlanacak olan yapım, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor. Gelen bilgilere göre ilk sezon daha çok siyasi çatışmalar üzerinden ilerleyecek. Kral Viserys Saltanatı’nın çürümesini ve siyahlar ve yeşiller gruplarının oluşumunu gösterecek. Yani anlayacağınız ilk sezonda büyük bir savaş görmeyeceğiz. Şimdiden 5 sezon olarak tasarlanan dizinin ilk iki sezon planları hazır bile. İkinci sezonun sezon finalinin birçok ejderhanın yer alacağını görüyoruz. Daha önce televizyonda hiç görülmemiş bir prodüksiyon ile devasa bir savaş etrafında olacağı da söylentiler arasında. Belli ki bol bol ejderha ve sarı saçlar göreceğiz. Zaten Game of Thrones’dan beri hepimizin arzusu bu yöndeydi.

Yönetmen koltuğunda Emmy ödüllü Game of Thrones yönetmeni Miguel Sapochnik oturuyor. Dizinin kadrosunda ise ‘Doctor Who’dan tanıdığımız Matt Smith, Viserys Targaryen’i canlandıracak Paddy Considine ve Prenses Rhaenyra rolünde Emma D’Arcy gibi başarılı oyuncular var.

İşte Karşınızda Fragman! – House of the Dragon

Fragman pek çok detay ile dolu, böylece hayranlar şimdiden teoriler üretmeye başladı.

Siz fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam