emma

Emma Watson, Disney’in Atatürk Dizisine Katıldı!

Cansu Özer

Emma Watson, ülkemizde yazın yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus tarafından geliştirilen Mustafa Kemal Atatürk konulu dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer alacağı açıklanan yapımının müziklerinin Oscar’lı besteci Hans Zimmer’ın yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre 14 Haziran 2022’de Türkiye’de yayına başlayacak Disney Plus’ın en dikkat çeken yapımı Mustafa Kemal Atatürk’e odaklanan Aras Bulut İynemli’li proje oldu.

Gelen habere göre ise yapıma Harry Potter serisinde Hermione Granger’ı canlandırdı… Adını geniş kitlelere duyuran Watson dizinin oyuncu kadrosunda!

Müzikler Hans Zimmer’a Emanet!

Yapımdan gelen bir diğer haber ise müzikleri hakkında. Dizinin müziklerini en son Dune filmi ile Oscar’ı kucaklayan Hans Zimmer besteleyecek.

Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizi toplamda 6 bölümden oluşacak. Dizide Mustafa Kemal Atatürk rolünü Aras Bulut İynemli canlandıracak.

Yapımda Emma Watson dışında da uluslararası isimlerin yer alacağı haberler arasında. Watson’ın ise hangi rolde yer alacağı ise şu an için bilinmiyor.

Disney Plus imzalı Mustafa Kemal Atatürk dizisi Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023’te yayına girecek.

Disney Plus İddialı Geliyor!

Emma Watson haberi gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada şimdiden fazlasıyla gündem olan bu haber herkesi şaşırttı. Uygun fiyat politikası ve iddialı yapımları ile bu senenin en beklenen işlerinden biri haline geldi.

Marvel ve Star Wars yapımlarının yanı sıra duyurulan ve devam eden pek çok başarılı proje de platformda yer almakta.

Başarısız Netflix yapımlarından sonra Disney Plus umarım Türk izleyicilere beklenen kaliteyi verir. Ancak belli oldu ki yapımlarıyla bu sene platformu çok konuşacağız!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam