Mabel Matiz’den Olay Şarkı: “Kavşaklar”

Ayşe Aslıhan

Yoğun konser temposunun yanında yeni şarkılarını da dinleyicilerine sunmayı ihmal etmedi… Sevilen sanatçı Mabel Matiz, ‘Kavşaklar’ adlı yeni teklisini yayınladı!

Sözü ve müziği yine sanatçının kendisine ait olan şarkının prodüktörlüğünü Alaca üstlendi. Pose Records tarafından dinleyiciye sunulan ‘Kavşaklar’, böylelikle, sanatçının beşinci solo albümünün şarkılarından biri oldu.

‘Kavşaklar’ın ‘artwork’ çalışması Şilili sanatçı Maria Jesus Contreras’a ait. Blind adlı mekanın sahnesinde çekilen video klibin yönetmenliğini Cenan Çelik yaptı. Sanat yönetmenliğini ise Anıl Can yaptı.

Şarkı, dinleyicilerin Matiz’in diğer şarkılarından da aşikar olduğu gibi Türk müziği makamlarının urban-pop tarzıyla birleştirildiği bir tarzda oldu.

2 ay önce yayınladığı “Hanfendi” şarkısıyla da oldukça güçlü bir çıkış yapan Mabel Matiz, yeni şarkısıyla da liste başı oldu. Sadece YouTube Trends’te şimdiden 9 numaraya yerleşen sanatçı, klipleriyle de daimi başarısını sürdürüyor.

Aynı zamanda şarkı; parçalara ayrılmış bir pasta gibi herkese bir pay düşüyor. Kimisi ağzının payını alıyor, kimisi göz hakkını alıyor

Mabel Matiz‘den “Kavşaklar” şimdi tüm dijital müzik platformlarında yayında!

İki kumru gördüm, bir hayal kurdum
Senle ben el ele, yan yana durdum

Okusam şiirinden, çöz dantelimden
Çaldın gam telimden, ben sana uydum

Olanı fark et, ilacın orda
Yaşadın farz et en âlâsını
Güreşin bitmez, o bileğini yorma
Arada sev ki güneş açsın

Böyledir prosedürüm
Bendim kendi ödülüm, müdürüm

Bulunur kalplere kavşaklar
Ama önce şu ****lar
Sussun! Sussun!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam