Turkish'i Dondurma

Turkish’i Dondurma 15 Mart’ta Vizyonda

Ayşe Aslıhan

Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya’da yaşayan iki Türk’ün, ülkelerine gitmek isterken yaşadığı mücadeleyi anlatan Turkish’i Dondurma adlı film, 15 Mart’ta vizyona girecek.

Erkan Kolçak Köstendil, Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Will Thorpe’un başrollerini paylaştığı filmin yapımcılığını, Dijital Sanatlar Yapımevi adına Mustafa Uslu gerçekleştiriyor.

Turkish'i Dondurma

Soho House İstanbul’da gerçekleştirilen filmin tanıtım toplantısında açıklama yapan Mustafa Uslu, diğer filmler gibi Turkish’i Dondurma‘nın da iddialı bir yapım olacağını söyledi.

Kemerburgaz’da 7.000 metrekarelik araziye kurulan bir kasabada çekilen film, 1. Dünya Savaşı sırasında Avustralya’da yaşayan biri dondurmacı, diğeri deveci iki arkadaşın yaşam mücadelesini anlatıyor.

Turkish'i Dondurma

Filmde, Anzak askerlerinin Türkiye topraklarına geleceğini haber alan iki kafadarın Avustralya’da verdikleri mücadele yansıtılıyor.

ZENGİN OYUNCU KADROSU

Komedi ve dram türünü bir araya getiren filmin oyuncu kadrosunda Caner Kurtaran, Marleen Mathews, Tristan Alexander, James Farley ve Carl Warthon da bulunuyor.

Kaynak: AA

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam