Emre Aydın’ın Yeni Teklisi: “Her Şey Biraz Hala Sen”

Ayşe Aslıhan

2006 yılından beri solo çalışmalarıyla müzik listelerimizde var olan Emre
Aydın, albümünden önce ikinci single çalışmasını bizlerle buluşturdu. 

2016’da yayınladığı “Sen Beni Unutamazsın” albümünden sonra uzun bir süre sessizce çalışan Emre Aydın, yeni albümün müjdesini verdikten hemen sonra “Çocuğum Belki” isimli tekliyi yayınladı. Aydın; çok beğenilen şarkısıyla geri dönüşünün ardından, yeni albümden önce bir şarkıyla daha buluşacağımızı duyurmuştu.

#SatınAlmaSahiplen

Bugün Hangar Yapım etiketiyle yayınlanan “Her Şey Biraz Hala Sen” isimli teklinin sözü müziği birçoğu gibi yine sanatçının kendisine ait. Düzenlemesi ise 6.Cadde grubundan arkadaşı Ahmet Kalabay‘a ait. Aydın, albümünden önce ikinci single çalışmasını bizlerle buluşturdu.

Kendi klibinin yönetmenliğini de üstlenen sanatçı, barınağa bırakılmış iki köpek dostuyla kamera önündeydi. Bu kliple beraber Emre Aydın da, “#SatınAlmaSahiplen” dedi.

Şarkı normal versiyonun dışında, piyano akustik ve ünlü İsveç’li rock prodüktörü Mats Valentin‘in yaptığı rock versiyonu ile de yayınlanacak.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam